Beregn forbrugslån

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

Fordele ved en Ferratum Kredit

Kreditgrænse 

1.500 kr. - 20.000 kr. 


Fleksibel løbetid
 
 • Rentefri de første 30 dage
   
 • Kort ansøgningsprocess
   
 • ​Udbetaling indenfor 45 minutter
   
 • 2 betalingsfrie måneder på 1 år
   
 • Månedligt afdrag: min. 500 kr. eller 12,5% af det udestående beløb afhængig af hvad der er størst
   
 • Indfri Ferratum Kreditten uden ekstra omkostninger 

 

NB: Vi tilbyder ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Brug låneberegneren nedenfor og bliv klogere på, hvor meget det vil koste dig at få en Kredit hos Ferratum.

 

Tilbage til forsiden 
 

Beregn forbrugslån

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Nem og hurtig beregning af forbrugslån

Med vores låneberegner kan du lynhurtigt beregne, hvad dit lån kommer til at koste. Vælg blot fanen mikrolån i vores beregner og udfyld derefter, hvor meget du ønsker at låne og hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage over. Ved et forbrugslån/mikrolån kan du vælge en løbetid på enten 15, 30 eller 45 dage.
Når beløb og løbetid er valgt beregner vi hvad dit forbrugslån vil koste dig samlet set, og du kan herefter gennemføre ansøgningen og optage dit Ferratum-lån. Ansøgningsprocessen er utrolig hurtig og nem, og vi stiller ingen dumme spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til.

Lån op til 6.000 kroner i dag

Hos Ferratum kan du ansøge om et forbrugslån fra 500 til 6.000 kroner, med løbetider fra 15 op til 45 dage, alt afhængig af hvor meget du ønsker at låne. Låneberegneren giver dig desuden mulighed for at se, hvilke lånebeløb vi tilbyder og hvor lang tid de kan tilbagebetales over. Husk blot at læse Ferratums lånevilkår, inden du optager lånet. Når lånet er ansøgt, godkender du at du har læst og forstået vores lånevilkår.  

Et forbrugslån adskiller sig hverken prismæssigt eller vilkår-mæssigt fra vores mikrolån, minilån eller mobillån. Med et forbrugslån får du samme lave renter, som ved vores resterende lånetyper og ligesom med vores andre lånetyper skal du hverken stille sikkerhed eller fremvise diverse dokumenter for at låne.
Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Med et forbrugslån fra Ferratum har du frit valg på alle hylder angående, hvad pengene skal gå til. Her kan du både indfri dine drømme eller dække uforudsete udgifter. Det kan være en rejse du har drømt om at komme på eller bilen der er røget og kræver en tur til mekanikeren. Uanset hvad formålet er, bliver det muligt at dække omkostningen eller dele af denne med et forbrugslån fra Ferratum. Vi stiller som sagt ingen dumme spørgsmål til, hvad pengene skal gå til.

Ingen sikkerhed og ingen lånedokumenter 

Et forbrugslån kan ansøges, uden at du behøver at stille sikkerhed i forhold til privat ejendom eller andre værdier. Derfor er renten ofte også højere på et forbrugslån end på andre typer af lån der kan optages i banken. Det eneste vi kræver er oplysninger omkring CPR nummer, så der kan foretages et kredittjek. Derudover har vi nogle enkle krav bl.a. at låntager skal være fyldt 21 år, have dansk folkeregisteradresse og så må låntager ikke stå registreret i hverken RKI eller Debitor registret. Opfyldes disse krav er der stor sandsynlighed for at du kan få glade af den udregning og tilbud du har fået på skærmen.

Når din ansøgning er gået igennem og blevet godkendt af os, vil pengene efterfølgende blive indsat på din NemKonto. Ansøger du inden for vores åbningstid (hverdage kl. 9-20, lørdage kl. 10-14) vil du endda have pengene på din konto indenfor kun 45 minutter.

Beregn dit forbrugslån i dag via boksen øverst på siden.

Der er også mulighed for at vælge fanen kredit i vores online låneboks. Ferratum Kredit er en billig og fleksibel låneform, hvor du kan styre din kredit direkte fra din smartphone. Her betaler du et fast månedligt afdrag i stedet for at betale det fulde beløb tilbage efter endt løbetid. Du kan oprette din kredit allerede i dag ved at vælge kredit fanen, eller du kan her læse mere om Ferratum kredit.