3 skræmmende Halloween destinationer

London, England

Tilbring efteråret eller vinteren i en af Europas mest skræmmende steder, hvis du har mod på det! Når halloween står for døren får alting et uhyggeligt og skræmmende tema. Her er 3 af de mest skræmmende destinationer i Europa, der giver dig gåsehud og får hårene til at rejse sig i nakken.

London er hjemstedet for ”Jack The Ripper”, Englands mest berygtede seriemorder, der antages for at have udført sine forbrydelser i Whitechapel-distriktet i London i 1888.

Andre uhyggelige steder i England inkluderer The Towers of London, som angiveligt er hjemsøgt af Anne Boleyn spøgelset samt i Hampstead Heath, hvor der angiveligt skulle være mange spøgelses aktivitet.

Det siges også, at der findes nogle hjemsøgte hoteller i London. Værelse nr. 333 på The Langham Hotel skulle angiveligt have mange paranormale aktiviteter, ligesom Savoy Hotel, hvor Oscar Wilde spøgelset antages for, at vandre mellem værelse nr. 346 og 362.
Søger du gys og uhygge på ferien? Deltag i en af “Jack The Ripper” – guidetur, mens du er i London. Her kan opleve seriemoderens gerningssteder.

Edinburgh, Skotland

Edinburgh er hjemsted for, hvad der anses for at være et af de mest hjemsøgte steder i verden - Edinburgh Vaults også kendt som South Bridge Vaults.

Edinburgh Vaults er en serie af kamre fra 1788. Kamrene er særlig berømte for spøgelsesjægere og spændingssøgere over hele kloden, og det har også været genstand for flere tv-dokumentarer.

Der findes utallige historier om paranormal aktivitet på stedet. Det siges endda at seriemorderne Burke og Hare brugte disse kamre, som opbevaringssted for de lig, de videresolgte til medicinske skoler.

Lyder det fascinerende? Sørg for at bestille din Halloween tour for at opleve dette berømte sted!

Transylvania, Rumænien

Mange påstår at overnaturlige kræfter har været en del af den rumænske folklore i mange århundreder. Transylvania siges at være hjemsted for verdens mest berømte vampyr, Dracula.
Den fiktive karakter Count Dracula, der blev skabt i 1897 af den irske forfatter Bram Stoker, er faktisk inspireret af den romanske prins Vlad Dracula eller bedre kendt som Vlad Tepes, der herskede fra år 1456-1462.