3 udendørs aktiviteter

Foråret er en skøn årstid der byder på en masse forskellige udendørs aktiviteter. Her får du 3 anderledes, men gode ideer til forårsaktiviteter.

Bliv haveklar

Havesæsonen står for døren. Nogle mennesker finder det utrolig afslappende at plante blomster og træer. Det er for dem, en måde at koble af på, men samtidig være produktiv.  Har din have brug for et frisk og farverigt pust? Giv haven et nyt liv i efteråret!

Det bedste du kan gøre for at blive haveklar, er først og fremmest at henvende dig hos din lokale blomsterforhandler. Her burde du kunne få en masse nyttigt viden om, hvordan du bedst passer haven, og giver det et ekstra pift.

Glem ikke, at du også kan finde en masse information online. Har du allerede nogle bestemte planter i tankerne. Vær især opmærksom på, om dine blomster eller planter foretrækker skygge eller direkte sollys, samt hvor ofte de skal vandes.

Picnictur

Måltider binder os sammen. Spise er en god måde at komme sammen med familie og venner, især når vejret er godt, som det gælder om at nyde mens man kan. Alt du behøver er et stykke tæppe at sidde på, god mad og folk at dele det med. Så fyld picnickurven med en masse lækkerier og nyd et godt måltid i det frie med et godt selskab.

Når du planlægger en picnic, er de vigtigste ting du bør huske følgende: mad, bestik og drikkelse.

Mangler du inspiration til, hvor du kan nyde en hyggelig picnictur? Vi har samlet vores tre bedste bud på gode picnicsteder i København, som er: Kongens Have, Frederiksberg Have og Fælledparken.

Udendørs træning 

Nu hvor vejret så småt er begyndt at blive varmere er, der ingen undskyld for ikke at rykke træningen udenfor. Der findes mange fordele ved at træne i det fri. Frisk luft er f.eks. langt bedre for træningen, motivationen og dit generelle velbefindende. Frisk luft giver dig endda mere energi. Drop derfor fitnesscentret og motionere i stedet udendørs.