4 gode grunde til at rejse om efteråret

Den ekstreme varme sommer i år ligger bag os og hverdagen med både arbejde og børn melder sig igen. Er du måske mut over at skulle vende tilbage til hverdagens vante gang? – bare rolig, det er du ikke alene om, vi har det præcis på samme måde!

Skulle du dog være så heldige, at have et par feriefridage til gode, så er efteråret bestemt et godt tidpunkt at rejse på.

Uanset om du blot ønsker om at tage afsted på en weekendstur, eller en ugesferie, giver vi dig her 4 gode grunde til, hvorfor efteråret er et rejsetidspunkt.

 

  1. Billigt, billigt og atter billigt!

 

I modsætning til sommer betragtes efteråret ikke som værende en ”højsæson”, derfor kan du finde relative gode tilbud på både flybilletter og hotelpriser. Hvis du ønsker at forlænge sommeren eller blot undgå højsæsonens turistmasser, er en efterårsrejse en oplagt mulighed.

Med færre rejsende i efteråret end om sommeren, betyder det bl.a. færre turister og kortere køer til diverse seværdigheder.

Det sidstnævnte er jo perfekt i forhold til at tage selfies og billeder af eftertragtet seværdigheder uden forstyrrelser.

Med færre mennesker rundt omkring kan man også tillade sig, at være mere fleksibel ift. ens tidsplan.

 

  1. Det skønne efterårsvejr

 

Det skønne efterårsvejr er ovre os. En af de bedste ting ved efteråret er vejret, som ofte er lige tilpas - hverken for varmt eller for koldt. Efteråret byder simpelthen både på flotte solskinsdage og mørke dage med rusk og regn.

Tag på en skøn storbyferie i efteråret til f.eks. Barcelona, Athen eller Rom og nyd efterårets skønne natur med gennemsnitstemperaturer på omkring 16-20 grader.
 

  1. Èt med naturen
     

Hvis du kan lide at være udendørs, er efteråret en skøn årstid til netop den slags. Fra vandreture gennem skoven, æbleplukning, sejlads eller spadseretur gennem parker dækket af gule, orange og røde blade, er efteråret en smuk og unik årstid.

Lej f.eks. en hytte i skoven og vær tæt på natur, eller tag på en biltur til Tyskland og det fantastiske efterår.

 

  1. Efterårets køkken
     

Med efteråret følger også årstidens friske råvarer, så glæd dig selv med lækre og fantastiske sæsonbetonede retter.

Svampe, græskar, kål, æbler og søde kartofler er blot nogle få af de lækre sæsonbestemte frugter og grøntsager i sæsonen.

Mens du er på ferie og på udkig efter gode spisesteder, kan du med fordel opsøge restauranter, der tilbyder sæsonbetonede retter på menukortet.

 

Den perfekte efterårsrejse
 

Hvor end du beslutter dig for at tage hen i efteråret, så husk på at Ferratum altid kan hjælpe dig på rette vej.

Vores kreditlån, som udbetales inden for 45 minutter, er en god mulighed til at få finansieret den perfekte efterårsferie på. Din næste feriedestination er derfor blot et klik væk!