4 ting du kan lave i påskhelgen

I dette blogindlæg får du fire gode ideer til hvad du kan lave i påsken, så du for det meste ud af din forlænget weekend.
 

Påske Gateway

Trænger du til en skøn og hurtig getaway? Påsken er en oplagt mulighed for at tage på en ministorbyferie til f.eks. Berlin, Paris, London eller Rom.

At rejse er at leve – tag ud og oplev verden sammen med en du holder af.  Som nævnt i forrige blogindlæg, har undersøgelser, at når det kommer til at bruge penge på lykke, er vores penge bedre brugt på oplevelser end på den kortvarige spænding, vi oplever ved at købe materielle varer.

Med Norwegian Holidays kan du få hjælp til at finde din drømmerejse.
 

Påske-Shopping

Hvis det er terapi shopping du er på udkig efter i denne påske, har du heldet med dig. Tag på påske-shopping i det svenske!

Påsken er et godt tidspunkt til at tage på indkøbstur til Malmø eller andre steder i Skåne. Mange af de svenske forretninger holder - modsat de danske - åbent i påskedagene, og priserne er markbart lavere end herhjemme.

Den faldende svenske kronekurs og de åbne butikker på helligdagene er altså en oplagt mulighed for at tage på indkøbstur – derudover kan også stifte bekendtskab med de svenske påsketraditioner.

Foretrækker du hellere online shopping, så er der heldigvis mange tøjbutikker der holder online påske udsalg, som du med fordel kan benytte dig af.

 

Påskemiddag

Påske fylder vi med afslappende hygge, samvær med familien og naturligvis påskemiddage. Hvis du ikke allerede er blevet inviteret til en hav af middage i påsken og heller ikke selv har overskuddet til holde noget, kan du med fordel tage på diverse restauranter og få dig et dejligt påskemåltid, da mange restauranter er begyndt at tilbyde påske menuer.

Kunne dette være noget for dig? – så find ud af via Google hvilke restauranter, der nærheden af dig tilbyder specielle påske-menuer.
 

Påskejagt

Ingen påske uden æg. Heller ikke i Tivoli! Er dit barn også vild med eventyr, chokolade og gode historier? Så tag med på Påskejagten i Tivoli 

Helt frem til den 2 april kan børnene gå på opdagelse og finde fem påskeposter i Haven i Tivoli, så tag dit barn med under armen og få en på opleveren.

 

At drage fordel af den forlænget weekend i påsken er et must. Men vi ved også at det koster penge at have det sjovt. Står du derfor og mangler hurtige penge, så du kan nyde påsken med dine nærmeste? Hos Ferratum kan du ansøge nemt, hurtigt og sikkert ansøge om en kredit helt op til 15.000 kr. Nye kreditkunder låner rentefrit i op til 30 dage! Opret en kredit i dag!
 

Rigtig god påske herfra.