Black Friday tilbud hos Ferratum

 

Er du klar til årets største shoppingdag? Lige om lidt er det Black Friday, hvilket man ikke vil kunne undgå at lægge mærke til, da stort set alle butikker reklamerer med tilbud den dag.

Hvis der er en ting, du har gået og kigget efter i et stykke tid, og som du bare må eje, så har du muligvis chancen for at købe det på tilbud på fredag.

Husk derfor at sætte et kryds i kalenderen fredag d. 25 november, så du ikke går glip af årets vildeste shoppingdag.

Hvad er Black Friday?

I år falder Black Friday, som nævnt, fredag d. 25 november. Traditionen tro falder Black Friday altid om fredagen efter Thanksgiving, hvilket er den fjerde torsdag i november.

I USA er Black Friday den absolut travleste shoppingdag på året. Det anses ofte som begyndelsen på julehandlen, og der er da også en del penge at spare på julegaver, når man køber dem på Black Friday.

Selvom vi i Danmark ikke fejrer den amerikanske tradition Thanksgiving, så har vi så småt kopieret Black Friday. Traditionen kom først til Danmark i 2013, men det var kun nogle danske webshops som begyndte at indføre det. De seneste år er interessen for Black Friday steget gevaldigt, og hvert år har dagen slået rekord for største handelsdag nogensinde i Danmark.

Shop online eller i butikker

Hvad enten man mangler en kjole til julefrokosten eller julegaver til børnene, så vil der være en del penge at spare, hvis man køber det på Black Friday.

Hvis man ikke kan overskue tanken om at skulle gå shop-amok sammen med resten af Danmark og gerne vil undgå en klaustrofobisk følelse, når man står i butikkerne, så er der også mulighed for at shoppe efter tilbud online. Dermed kan man med fordel sidde hjemme i sine natbukser og slappe af på sofaen, imens man shopper fra sin computer. 

Selvom der er mange penge at spare på fredag, er det dog ikke alle som har mulighed for at få købt de ting, som de mangler den dag, da pengene måske ikke rækker særligt langt. For selvom der er tilbud på mange varer på fredag, så har de fleste ikke fået løn endnu og har dermed ikke råd.

Få 100% rabat hos Ferratum

Hos Ferratum mener vi, at alle bør have mulighed for at shoppe på Black Friday og spare penge. I den forbindelse tilbyder vi rabat på vores kredit, så man sparer 100% på udtrækningsgebyret.

Dermed slipper man for gebyret og betaler kun for de daglige renter. For at få 100% rabat på sin kredit, skal man bruge koden: FRIDAY

Man indtaster koden i kampagnekode feltet, når man ansøger om sin kredit.

Bemærk: koden gælder til og med fredag d. 1 december 2016. 

Læs mere om Ferratum Kredit. 

Ferratum ønsker dig en rigtig god Black Friday!

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error