Din kreditstatus er altafgørende

Kreditstatus – et centralt element
 

Hvad ville du gøre, hvis du stod overfor en gylden og længe ventet mulighed?
Ville du lade muligheden passere, eller vil du gribe chancen uden at tøve et sekund – kost hvad det vil?
Med en Ferratum kredit kan du nemt, hurtigt og sikkert låne penge på nettet til netop det, du lige står og drømmer om!

Når der er tale om online lån, som vores Ferratum Kredit jo er, så ønsker vi naturligvis den størst mulige sikkerhed for, at pengene kan tilbagebetales. Dette er til for forbrugerens eget bedste.

Din kreditstatus som privatperson er derfor altafgørende for dine lånemuligheder. Denne indikerer nemlig om du er en dårlig betaler, eller en person med privatøkonomien i orden.
 

For at kunne optage en kredit hos os, er det først og fremmest en forudsætning at man opfylder vores lånevilkår.

Vi forstår, at vores kunder har brug for at låne penge hurtigt og nemt, og derfor bestræber vi os på at levere en god og hurtig service.

Det er ganske nemt at låne penge hos Ferratum. Alt du skal gøre, er at klikke her og udfylde den elektroniske ansøgningsformular på vores hjemmeside.

Vores nye og opdateret ansøgningsformular er ligetil og består kun af 7 trin. Derudover tager det ingen tid at fuldføre ansøgningsprocessen. Så snart du er godkendt, vil du modtage pengene inden for 45 minutter på din NemKonto.

Trods vores relative hurtige godkendelsesprocedure, går vi meget op i at gennemføre en sikker, ansvarlig og etisk kreditvurdering af vores kunder. Derfor er det ikke alle ansøgere, som bliver godkendt til en kredit, eller som bliver tilbudt det ønskede beløb.

Har du brug for en økonomisk hjælpende hånd? Kan du med en Ferratum Kredit få et kærligt skub i den rigtige retning.
Klik på ikonet nedenfor og kom i gang allerede i dag