Du er dine tanker - Sådan sætter du bedre nytårsforsættelser

Hold da op, hvor tiden flyver! Det er slet ikke til at forstå, at uge 2 er over om blot et par dage. 
Hvordan står der til med nytårsforsættet? - Er du klar til at udfordre dig selv, lære nye ting, eller tage på nye eventyre i det nye år?

Sandsynligheden for at opnå sine mål er minimale, medmindre at man konstant arbejder sig hen mod det ønsket resultat.
Det er meget almindeligt, at sætte sig nogle mål som virker genkendelige og komfortable. Det kendte føles nemlig trygt og derfor har vi tendens til at tænke de samme tanker, selv om det betyder, at alt forbliver som det altid har været.
Vi har visse overbevisninger om os selv og vores evner som skabes på baggrund af ens tankegang. Derfor dikterer din tankegang hvilke mål du sætter dig.

Hvordan ser du dig selv?
Vi har tendens til at sætte vores mål baseret på opfattelsen af hvad vi tror, at ens evner kan rumme. Når vi sætter os nogle mål, kan vores tankegang enten opmuntre eller afholde os fra at udfordre os selv, opdage eller afprøve nye ting.
Det er derfor vigtigt at evaluere ens til-og fravalg, og ens tilbøjelighed for at gøre det ene fremfor det andet. Træffer vi vores beslutninger ud fra lethed, fordi det føles sikrere eller på grund af tidligere succeser eller tilbageslag?

Fixed og growth tankegange
Forfatteren og professoren i psykologi ved Stanford University, Carol Dweck, udforsker i hendes bog ”Mindset: Den Nye Succes Succes”, hvordan ændring af både ens bevidste og ubevidste overbevisninger kan have en indflydelse på livet.
Med en fixed tankegang anskuer vi vores evner som faste, stillestående og begrænset. Modsat, med en growth indstilling, opfattes ens evner som værende dynamiske, hvilket øger muligheden for løbende udvikling.
Det vil derfor være mest fordelagtigt at have en ”growth” indstilling. Med denne tankegang, er sandsynligheden for at kaste sig ud i nye ting/oplevelser, som man finder spændende, langt større. Man lever nemlig efter den overbevisning om, at trods udfordringer og tilbagefald, vil man gennem en vedvarende indsat opnå sine mål.
Med en ”growth” tankegang har undersøgelser vist, at hvis vi kan se en smule fremskridt i hvad vi foretager os eller forsøger at mestre, har det en positiv effekt på ens indsats og viljestyrke.

Forfølg dine drømme
Det nye år er en oplagt mulighed for dig, at forfølge dine drømme og sætte dig nye mål. Grib chancen!
Hvis du drømmer om et andet liv eller en anden situation end den, du i øjeblikket befinder dig i, så prøv at revurderer dit livssyn og tankegang. Spørg evt. dig selv om, hvordan du kan ændre dine overbevisninger for at opnå din ønsket position i livet.

Tag skridtet I dag
Ved Ferratum Money opfordrer vi folk til at stræbe efter de ting, der betyder mest for dem.
Nogle gange kan der opstå forhindringer på vejen. Dog, er disse kun midlertidige. Det handler i bund og grund om håndteringen af disse udfordringer. Hos Ferratum Money, yder vi kortfristede lån til dem, der har brug et kærligt skub i den rigtige retning.
Vores online lån er den hurtigste og mest tilgængelige måde at få ting til at ske på. På blot få minutter kan du udfylde en ansøgning online - Intet papirarbejde og ingen ulidelige ventetid.
Du vil få svar fra vores kreditvurdering inden for gangske få minutter, og denne er ikke bindende.

Så hvad venter du på? – Vi tror på dig og dit nytårsforsæt