En økonomisk buffer til når det hele brænder på

Livet er uforudsigeligt og man kan derfor risikere, at møde forhindringer på sin vej. Måske er der dukket en uventet udgift op midt på måneden eller bilen er brudt sammen?
I disse tilfælde, kan det være rart at have en buffer at falde tilbage på. En buffer er i bund og grund en nødopsparing med det formål at imødekomme vanskelige økonomiske situationer. En buffer er dermed vigtig, da den bl.a. skaber mere tryghed i økonomien.

Hvor stor skal en økonomisk buffer være?

Hvor meget og hvor ofte du skal ligge penge til side afhænger først og fremmest af din indkomst, dine faster udgifter, og din livsstil samt dine daglige vaner.

Mange eksperter mener dog, at en buffer mindst bør være mellem 3-6 månedslønninger.

3-6 månedslønninger kan for mange virke som en uoverskuelig mundfuld, hvorfor vi råder dig til at starte stille og roligt ud. Sigt evt. efter at have en buffer svarende til 1-2 månedslønninger.

Om ikke andet så læg et budget, hvor du derfra nemmere kan danne dig et overblik over, hvad du kan undvære om måneden. Du kan med fordel øge dit minimumsbeløb med tiden. Ingen hast eller stress, tilpas dig dit eget tempo, det er trods alt din opsparing der er tale om!
Tålmodighed er en dyd selvom det ikke altid er nemt at mestre den.

Én ulykke kommer sjældent alene

De fleste kender sikkert til følgende citat “En ulykke kommer sjældent alene”. Budskabet bag dette er, at når noget først er gået galt, må man være forberedt på, at der vil følge mere af samme slags. Ift. ens økonomi, kan dette sammenlignes med uforudsete udgifter. Ofte når man tager højde for én udgift, bliver man mødt af flere uventede udgifter på samme tid.

Det kan sagtens ske, at du trods din økonomiske buffer ikke er i stand til at dække en udgift, da beløbet desværre overstiger din nuværende opsparing.

Det er her at et online og hurtig lån kommer ind i billedet. For rigtige mennesker, er dette den rette løsning ift. akutte situationer. Et hurtig lån kan altså i kombination med din buffer være en alternativ løsning.
Uanset om du har uventede udgifter og regninger der skal betales, så kan en Ferratum Kredit være en god hjælp.

Ferratum Kredit - et godt alternativ

Med en Ferratum Kredit kan du nemt, hurtigt og sikkert låne penge online.
Du skal derfor ikke bekymre dig om lange ventetider eller kedelige papirarbejde.

Det tager kun få minutter at udfylde vores online ansøgningsformular, og takket være vores automatiske kreditscoringssystem kan vi foretage en låneafgørelse på blot få sekunder.
Så snart dit lån er godkendt, får du dine penge indbetalt på din NemKonto inden for 45 minutter i vores åbningstid. Nemmere og hurtigere bliver det ikke!
Som noget helt særligt låner nye kunder rentefrit i 30 dage – oveni dette får nye kreditkunder første udtræk gratis!

Hvad venter du op?!