At få det mest ud af enhver chance!

Det der gør livet allermest værd er de mennesker vi møder på vores vej, de steder vi udforsker og oplever, samt de minder vi skaber. Det er disse øjeblikke, der gør livet værd at leve.

Sandheden er dog at intet varer ved, vi er tidrejsende på jorden og er her derfor kun midlertidtigt. Tid er altså værdifuldt, hvorfor vi bør værdsætte og nyde hvert eneste øjeblik! Hver dag har vi mulighed for træffe et valg - vi kan enten vælge at forblive passive og dagdrømme os til et bedre liv, eller snarere være proaktive og gøre drømme til virkelighed. Vi opfodrer alle til, at få mest muligt ud af enhver chance, der viser sig! Skab minder der vil vare for evigt, da vi er på jorden på lånt tid.

 

At tage styringen
 

På mit sidste semester af min bachelorgrad i fotografering, havde jeg en drøm om, at rejse til British Columbia i det vestlige Canada for, at tage billeder til mit bachelorprojekt og første fotoudstilling. Mens jeg studerede i Ontario havde jeg et deltidsjob på et fotolaboratorium, hvor jeg efter endt uddannelse blev tilbudt en fuldtidsstilling. Dog var penge på daværende tidspunkt, det eneste, der afholdte mig fra at forfølge mine dørmme.

Alternativet var dog at aflevere bachelorprojektet uden de ønskede fotograferinger, og ende med at være knap så begjeret for mit projekt, samt en sørgelig måde at afslutte uddannelsen på.  

Jeg vidste, at jeg om et par måneder ville have råd til drømmerejsen, når jeg var kommet i fuldtidsarbejde, men dette gjorde ikke nogen store forskel, da bachelorprojektet skulle afleveres om 2 uger.  

Jeg ansøgte dermed om et online lån hos Ferratum. Få minutter efter fik jeg svar på min låneansøgning, og pengene blev ligeledes hurtigt udbetalt. Jeg besluttede mig derfor for at bestille min rejse til B.C. samme dag.

 

Sig ja til livet

 

Hos Ferratum bestræber vi på at gøre vores kunders drømme til virkelighed, samt det umulige muligt. Vores produkt, Ferratum Kredit, er netop til for, at flere mennesker kan sige “oftere ja til livet” og gribe chancen når enestående muligheder viser sig, og dermed leve det liv de altid har drømt om.
Som pioner inden for digitale og mobile løsninger, har Ferratum siden 2005 forsynet sine kunder med hurtige, nemme og innovative finansielle løsninger. Skal vi også hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed? Ansøg om en kredit allerede i dag!