Få råd til det du drømmer om

Få råd til det du drømmer om

Mange fortryder, at de ikke har haft tid og råd til at beskæftige sig mere med det de brændte for. At få muligheden for at lave det der virkelig betyder noget for en, kan desværre ofte være svært, da økonomien ikke altid er til det. Derfor kan du her få inspiration til, hvordan du på bedst mulig vis, får sparet op til det du brænder for.

Hvad kan du gøre for at spare op

Oftest kan det være svært at se, hvordan man skal få råd til at spare yderligere op i et budget, hvor alle pengene allerede er øremærket til faste udgifter og andet forbrug. 

Måske har du allerede en opsparing, men denne er tiltænkt et andet projekt, som økonomisk buffer eller som anden form for sikkerhed, så betyder det ikke, at du ikke kan få råd til det du brænder for.

Et godt udgangspunkt er at gennemgå dit budget, for at se hvilke udgifter der eventuelt kan skæres fra. Køber du en kop kaffe på vej til arbejdet hver dag eller købes der frokost ude i byen, i stedet for at tage mad med hjemmefra, kan dette være oplagte steder at skære ned.

Mange småbeløb der betales dagligt løber hurtigt op, og kan nemt erstattes med billigere alternativer. På den måde kan du nemt og hurtigt få sparet op til det du ønsker.

 

Opsparing bliver nemt en vane 

Når du først har sat dig et mål med din opsparing, kan det nemt gå hen og blive en sport at spare så meget op som muligt. Når opsparingen vokser måned for måned, og man kan se at man kommer tættere på målet, virker opsparingen utrolig motiverende.

Det bliver nemmere at undvære de små vaner, som du tidligere har haft i din hverdag, og som har kostet en del penge på den lange bane. Derudover er følelsen af at få mere for de penge du har tilbage, langt større end før. 

Når du prioriterer din opsparing over dit rådighedsbeløb, vil du automatisk forsøge at få mere ud af de penge du har. Derfor er det oftest med en større tilfredshed, at du kan vælge unødvendige impulskøb fra, da du hellere vil prioritere at bruge pengene anderledes.

Hvis det du brænder for er et større projekt eller ændring, vil det også kræve en større opsparing. Undersøg derfor mulighederne for, om der kan spares mere op, eller hav målet for øje i henhold til at lægge så meget fra som muligt hver måned. En god måde at få styr over de penge man har til rådighed er ved at lave et budget over udgifter og indtægter.

 

Hvad brænder du for 

For at undgå at sidde og fortryde, hvad du har brugt det meste af din tid på, kan du i stedet tage op til overvejelse, hvad du nu vil bruge tiden til.

Er der en hobby eller sport du beskæftiger dig med flere gange om ugen, som du vil bruge mere tid på, eller vil du skifte helt retning i din karriere, kan disse være gode ting at overveje.

Om det er fordi du vil tage drømmeuddannelsen og læse videre, tage på en jordomrejse og opleve fremmede kulturer, lave nødhjælpsarbejde, blive selvstændig eller vil dyrke din sport eller hobby på et højere plan, er det alt sammen noget der koster penge. Derfor kræver det også nogle ofre. Måske bliver man nødt til at opgive nogle at de små ting i hverdagen eller få bugt med eventuelle dårlige vaner, og i stedet arbejde hen imod målet om at udleve sin drøm.

 

Hos Powered By Ferratum, går vi op i at folk gør det de brænder for. Derfor støtter vi også op om diverse initiativer i Danmark. Om det er dig selv som atlet eller dit fodboldhold, kan du søge om et sponsorat – så bliver der mere plads til at gøre det du brænder for.

Læs her mere om vores tiltag Powered By Ferratum.

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error