Fejring af årsdag og genskabelse af kemien i parforholdet

Vi lever alle på sin vis en fortravlet hverdag med både arbejde og børn, at vi ofte glemmer at pleje parforholdet.
Det er meget almindeligt, at man efter en lang og krævende arbejdsdag helst vil slappe helt af, og lave stort set ingenting fremfor, at tilbringe tid sammen med ens partner.
Selvom at det er godt at passe sit arbejde, er det lige så vigtigt at man engang imellem giver sig tid til, at tilbringe kvalitetstid med sin partner for at pleje parforholdet.

Kærligheds øjeblikke

Ofte ser man i et længerevarende forhold, at en eller begge parter på et tidspunkt i forholdet ikke længere føler sig værdsat.
At leve en fortravlet og rutinepræget hverdag kan nemt sætte en dæmper på ens kærlighedsliv.

Barbara Fredrickson, som er en amerikansk socialpsykolog og professor ved University of North Carolina i Chapel Hill, udgav i 2015 bogen 'Love 2.0', hvori hun understreger vigtigheden af at skabe "kærligheds øjeblikke".

Sandheden er, at alle mennesker ønsker at blive elsket og værdsat.

I begyndelsen af ens forhold kom de magiske og kærligheds øjeblikke helt naturligt, netop fordi alt forholdvis var nyt og forfriskende.

Jo længere man kommer ind i parforholdet, desto større indsats skal man yde for at vedligeholde disse magiske øjeblikke.

At genfinde og genskabe gnisten i parforholdet

Det er vigtigt at få ens partner til at indse hvor meget vedkommende betyder for dig, og hvilken bedre anledning at gøre dette på end f.eks.ens årsdag eller bryllupsdag?  

At være spontane er også en god måde at holde forholdet kørende på. Hvornår har du og din partner sidst foretaget jer noget spontant og lidt vanvittigt sammen?
Pak kufferten og udforsk et nyt og ukendt sted sammen, del en romantisk middag sammen eller noget helt tredje.

Hvad end I finder på, så giv jer selv god tid til at pleje forholdet og genskabe de magiske øjeblikke, som I havde da I var helt nyforelsket.

Drop undskyldningerne!

Lad aldrig en god mulighed for at pleje dit parforhold forbi passere.

Det kan være svært at pleje parforholdet, hvis midlerne er for knappe.
Du står måske i en situation, hvor du har haft mange uforudsete udgifter at se til, eller utålmodigt afventer din næste månedsløn?

Uanset situationen, forstår vi i Ferratum godt, at det nogle gange kan være svært at få det hele til at løbe op i en højere enhed. 

Går du med tankerne om, at overraske din kære med en romantisk oplevelse, men har brug for en økonomisk hjælpende hånd, så tøv ikke!

Hos Ferratum har vi udviklet en nem og fleksibel Kredit, som giver dig mulighed for hurtigt, at få adgang til hvad du lige står og mangler.

Som noget helt nyt kan førstegangs kunder få en rentefri kredit i helt op til 60 dage!

Ansøg om en Kredit i dag så du kan planlægge den romantiske oplevelse, aom både du og din partner fortjener!