Ferratum Kredit - Gøre det muligt!

Siden du flyttede ind i din lejlighed for godt 2 år siden, har du haft planer om at renovere det andet værelse i lejligheden, og omdanne det til både et arbejdsrum, eller et gæsteværelse til når venner og familie kommer på besøg.

18 måneder er nu gået og du må desværre indse, at værelset mere eller mindre fungerer som et opbevaringsrum.

Hver eneste gang du træder ind på værelset, bliver du mindet om, hvor meget det trænger til en renovering. Du bilder dig selv ind, at det kan vente til næste weekend, og udskyder derfor planen yderligere.

Nogle dage senere modtager du en e-mail fra en af dine nærmeste veninder, som fortæller dig, at hun har planer om at komme på besøge i slutningen af måneden. Hun har tænkt sig at være der i en uge, og vil vide om det var i orden, at hun opholdte sig på det andet værelse.

"Selvfølgelig!" svarer du spændt og glædes ved tanke om, at få besøg af din veninde, som du ikke har set i snart et år.

Åh, hvor er det dog utroligt, hvordan en tidsfrist kan tvinge os til at handle og komme i omdrejninger.

Gør drømmen til virkelighed

Med opsmøgede ærmer træder du beslutsomt ind på det andet værelse, og går straks i gang med en handlingsplans for renoveringen. Det første trin, som du finder vigtigst, er at købe en bogreol til opbevaring af dine bøger. Derudover vil du også gerne købe en stilfuld sovesofa, som dine gæster kan sove på, en fritstående garderobe, en stor og behagelig læsestol og andre møbler til at fuldende værelset.

Stående ved døråbningen smiler du ved tanken om, hvor flot rummet vil blive når det engang er færdigt renoveret. Dog, for at nå så langt og endda med så kort varsel har du brug for lidt hjælp.

Se på det som en hjælpende hånd

Med Ferratum Kredit kan du få en hjælpende hånd til hvad end du står og mangler. Du kan låne mellem 1.500 kr. og 15.000 kr. I modsætning til et traditionel mikrolån tilbagebetales kreditten via et månedligt afdrag. På denne måde kan du bedre danne dig et overblik over din økonomi.  

Takket været vores automatiske kreditvurdering kan du inden for få minutter få svar på din låneansøgning.
Udfyld en låneansøgning online, det tager ingen tid og kræver hverken papirarbejde eller lange ventetid.

Vores mission er at tilbyde den bedste forbrugslån og udøve den bedste kundeservice.

Så fortæl os endelig hvordan at vi kan hjælpe dig!

Fandt du dette indlæg nyttigt? Del dette indlæg, hvis du kender andre, som kunne have glæde af det og vil kunne finde det inspirerende. Find flere gode historier og tips på vores blog

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine drømme og mål? Så ansøg i dag på nedstående knap.