Følg Outdo Yourself vindernes rejse

Tidligere i år offentliggjorde vi vinderne af vores Outdo Yourself-konkurrence. Idéen bag konkurrencen var, at opfordre folk til at dele deres drømme og ambitioner med os, og samtidig få chancen for at vinde et generøst økonomisk tilskud og et mentorskab for at de bedst kan realisere deres drømme.

Selvom der er mange faktorer, der spiller ind ift. at gøre ens drømme til virkelighed, mener vi i Ferratum, at penge er den væsentligste af disse faktorer.

Med penge har man større økonomisk frihed, hvorfor man som udgangspunkt nemmere kan realisere sine drømme. Penge er altså en betydningsfuld ressource, der kan føre til flere muligheder.

 

Konkurrencebetingelserne
 

For at deltage i konkurrencen skulle deltagerne indsende en videopræsentation af sig selv og fortælle os om deres drømme og ambitioner. Derudover skulle de fortælle os, om drivkraften og frygten bag deres drømme, samt hvordan vi I Ferratum kunne hjælpe dem med at realisere disse drømme. 

 

Vindernes reaktioner

 

En af de mest tilfredsstillende ting er at overvære folks reaktioner især når deres indsats bærer frugt og belønnes.

Da vi gav Lucas besked om, at han var en af de heldige vindere, blev han lykkelig og svarede at den gode nyhed bekræftede ham i "at hvis man virkelig vil have noget i livet, skal man kæmpe for det". Derudover sagde han også, at det var vigtigt at have et optimistisk livssyn og troen på sig selv i alt hvad man gør.
Lucas glæder sig meget til at rejse til Sydafrika for at færdiggøre sin billedbog. I denne video kan du opleve Lucas’ reaktion til den glædelige nyhed og blive klogere på billedbogen, som han har arbejdet på i fire år.

Da Liisa-Lotta modtog nyheden om, at hun havde vundet konkurrencen, beskrev hun følelsen som "uvirkelig" og løb jublende hen til sin bedstefar for at fortælle ham, at hun nu skulle til Cape Town. Bedstefaren blev så glad på hendes vegne, at han fik tårer i øjnene. For at forberede sig til turen til Afrika, har Liisa-Lotta set en masse motiverende videoer for at komme ud af sin komfortzone og udfordre sine grænser. Se Lissa-Lotta's video reaktion her.
 

Hvad er der blevet af vinderne?
 

Det er nogle måneder siden vi annoncerede vores heldige vindere. Så hvad er der blevet af Lucas og Liisa-Lotta?

Vi er glade for at kunne meddele, at Ferratum i denne måned sender Lucas og Liisa-Lotta til Afrika for at gøre deres drømme til virkelighed.

I løbet af de næste par uger vil vi også dele videoer om deres rejser. Så hold dig opdateret og følg vores Facebook side.