Gaveideer til valentinsdag

Årets romantiske dag for forelskede par er lige om hjørnet, torsdag den 14. februar 2019 er det valentinsdag og derfor er der ekstra anledning til at forkæle din bedre halvdel. Men hvad skal du mon give din udkårne i gave – mangler du den helt rigtige gave til valentinsdag? Få inspiration og find de bedste valentinsgaver til både ham og hende her på siden.
 

Et ur

Et ur er en fin, elegant men også en praktisk gave at give uanset køn. Man går næppe helt galt i byen, hvis man køber sådan en gave, og slet ikke hvis din partner i forvejen går med ur, eller godt kunne tænke sig det.

Parfume

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. En god parfume i valentinsgave er dog altid en sikker vinder! Matas har samlet 10 af de mest populære og bedst sælgende parfumer til både mænd og kvinder, så du ikke går galt i byen næste gang du skal købe en parfume til din udkårne. Find din sikre vindere her: Parfumer til mænd eller til kvinder.

Cool gadget

Er din kæreste eller ægtefælle pjattet med gadgets? Gadgets kan glæde de fleste – de kan være sjove, mærkværdige men i særdeleshed også praktiske. At give en gadget i gave, som f.eks. er hobby-relateret, er en god og betænksom gestus. Det viser bl.a. at du går op i din partners passion og interesser. Derudover kan sådan en gave netop hjælpe ham eller hende til at fordybe sig yderligere i sin hobby. En gadget behøver nødvendigvis ikke at være hobby relateret, du kan f.eks. også nøjes med at give et par højtalere eller et nyt fjernsyn til fællesbrug. Har din udkårne f.eks. noget gammelt elektronik liggende, som ikke virker som den skal, kan du udskiftet/erstattet denne med en nyere model.

En oplevelse

En god gave behøver ikke nødvendigvis at være materialistisk. En oplevelsesgave for to, hvor I kan nyde hinandens selskab i fulde drag, er klart en gaveide der er værd at overveje. Det kan f.eks. et spa ophold, parmassage eller endda en romantisk gataway til en storby.

En humoristisk gave

Der er ikke noget bedre end at give en sjov, innovativ og anderledes gave, der bringer smil på læben og giver et godt grin. Det siges, at latter er livsforlængende og, at et godt grin og humor forlænger parforholdet. Og hvem kunne ikke tænke sig disse ting?! Få inspiration til 25 sjove gaveideer du kan give til din partner.
 

Penge bør ikke værd en forhindring i at forkæle sin partner på en dag, som valentinsdag. Med en Ferratum Kredit behøves du dog ikke at holde dig tilbage med din kærlighed. Du kan låne mellem 1.500-20.000 kr., låne rentefrit i op til 30 dage og få pengene udbetalt inden for 45 minutter. Så hvad venter du på?