Gode 'last minute' ideer til valentinsgaver

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. Måske du igen har overladt tingene til sidste øjeblik? Før du skynder dig at få fat i en æske lækker chokolade, parfume eller en buket blomster, har vi noget interessant at dele med dig.

Undersøgelser har vist, at når det kommer til at bruge penge på lykke, er vores penge bedre brugt på oplevelser end på den kortvarige spænding, vi oplever ved at købe materielle varer.

Kort sagt, så fører oplevelser til minder og minder holder længere end materielle ting. Uanset om det er nyt tøj eller en ny telefon, så går der ikke længe før en ting ikke er ny og speciel mere.

Penge brugt på oplevelser, derimod, bidrager betydeligt mere til vores lykke. Vores lykke øges endnu mere, når oplevelsen deles med en ven, familiemedlem eller en partner.

Så her er fem ’last-minute’ Valentinsdags gaveideer som indeholder oplevelser, man kan lave sammen.

1. Par-massage

Der er få ting som er mere romantiske og luksuriøse end en par-massage eller spa behandling. At tilbringe en eftermiddag med din elskede, slappe af og blive forkælet er helt sikkert et af livets mest vidunderlige gaver.

Spa Finder er en hjemmeside, der tilbyder gavekort til spa-behandlinger og andre wellness-pakker til tusindvis af kurbade rundt om i verdenen. Disse gavekort har ingen udløbsdato, når de købes online. Når det er købt, kan du få gavekortet sendt til modtageren.

2. Fly

Når det kommer til oplevelser, ville det være svært at finde en oplevelse som er mere givende end en rejse.

Mange flyselskaber, herunder lavpris flyselskabet RyanAir, tilbyder gavekort som kan købes online og printes derhjemme (https://www.ryanair.com/gb/en/plantrip/travel-extras/gift-vouchers).

Gavekort er fuldt indløselige ved alle fly og alle ruter på tværs af Ryanair-netværket (over 200 for at være præcis).

3. Restauranter

At tage ud og spise er endnu en sikker vinder, når det kommer til Valentinsdags gaver, og er en af de bedste måder at bruge tid med din partner. Hvorfor ikke foretage en reservation på en ny restaurant på dette års Valentinsdag, som i begge er ivrige efter at prøve? At foretage en reservation i sidste øjeblik kan være vanskelig. Derfor er restaurant reservations hjemmesider som eksempelvis OpenTable en god ide at besøge. OpenTable forbinder dig med over 40.000 restauranter verden over. Lad være med at spilde mere tid - book i dag!

4. Film

En anden essentiel ting som ofte hører med til Valentinsdag, og som stadig er en af de mere romantiske ting, du kan gøre på en date, er at tage i biografen. Din lokale biograf tilbyder højst sansynligt at man kan købe gavekort. Søg online for print-selv muligheder eller besøg din lokale biograf for at købe et fysisk gavekort.

5. Hoteller

En weekend væk eller bare en enkelt overnatning, hvem elsker ikke en romantisk get-away?

Hotel Gift er en hjemmeside, der giver dig mulighed for at bestille en af deres 110.000 hoteller fra 140 hotelkæder verden over. Fra lavpris til luksus, med blot et par klik med en musen er din rejse booket. Alternativt, hvis du har en specifik hotelkæde, som du foretrækker, kan du købe et gavekort direkte fra hotellet efter eget valg. For eksempel, Ritz Carlton, Four Seasons, Marriott eller Mandarin Oriental

- valget er dit!

Når det er sidste øjeblik

Måske får du ikke løn før i næste uge, eller du har haft en dyr måned. Hos Ferratum forstår vi, at penge nogle gange kan være en mangel. Hvis du overvejer at overraske din elskede på Valentinsdag og skabe længerevarende minder, men har brug for en hjælpende hånd, så er vi her for dig. Hos Ferratum har vi designet et let, fleksibelt, og kortfristet lån, som giver dig adgang til penge og giver dig mulighed for at sige ja til at skabe livslange minder.

Ansøg om vores Ferratum Kredit og bliv godkendt inden for få minutter. Så snart du er godkendt, får du pengene udbetalt inden for 45 minutter. Så hvis du har glemt at lægge penge til side til Valentinsdag, så behøver du ikke bekymre dig, vi hjælper dig!