penge til påske

Påsken står for døren, og for de fleste betyder det påskefrokoster, familietid og hygge. For mange kan påsken dog, ligesom ved andre hellidage, hurtigt blive en halvdyr højtid. Især for børnefamilier, som ønsker at gøre noget ekstra ud af ferien som eksempelvis udflugter og andre begivenheder, kan påsken løbe op i større omkostninger, end hvad der umiddelbart er plads til i budgettet. Derudover er der også mange unge studerende, der vælger at rejse væk fra studierne i påsken.

Hvis pengene ikke rækker særlig langt, har du mulighed for at optage et lån online. Hvad enten du skal bruge penge til udflugter og aktiviteter med din familie, en rejse og/eller lommepenge dertil, eller du blot ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra, så kan du oprette en Ferratum Kredit og få pengene udbetalt til din konto inden for 45 minutter.

Aktiviteter man kan lave i påskeferien

Hvis man vælger at blive hjemme i påsken, er der mange forskellige aktiviteter man kan lave sammen med familien, kæresten eller vennerne som ikke nødvendigvis behøver at koste kassen. Nedenstående er der listet ideer til forskellige aktiviteter:

  1. Zoologisk have
  2. Æggejagt
  3. Påskehygge (lave gækkebreve, male påskeæg osv)
  4. Skovtur
  5. Forlystelsespark 
  6. Svømmehallen

Hvis man er en relativ stor familie, så kan forlystelsesparker ofte ende ud i et højt beløb. Det kan dog være en billigere affære, hvis man har sæsonkort, ellers kan man vælge nogle af de billigere parker, som f.eks. ikke koster noget i entré. Hvis pengene ikke rækker til udflugter som eksempelvis ovenstående, kan du som sagt vælge at optage et mindre lån.

Hvilken slags lån kan jeg optage?

Hos Ferratum kan du som udgangspunkt vælge imellem et mikrolån og en kredit. Med et mikrolån kan du låne mellem 500 – 6.000 kr. og er for dig, der har behov for et hurtigt lån i et begrænset tidsrum. Tilbagebetalingstiden er nemlig inden for 15 til 45 dage. Er du ny kunde, kan du endda optage et lån gratis. Du betaler blot det lånte beløb tilbage uden renter og gebyr.

Med en Ferratum Kredit kan du få op til 15.000 kr. ekstra penge til rådighed, når du har brug for det. En kredit kan sammenlignes med en kassekredit og her betaler du en lav ydelse hver måned, så det giver dig ekstra luft i økonomien. Du betaler kun, når du bruger af din kredit, og dermed slipper du for at bekymre dig om, at skulle tilbagebetale hele lånet på én gang.

Hvad enten du er interesseret i et mikrolån eller en kredit, er Ferratum et nemt og hurtigt alternativ til din bank, da du hos os ikke behøver stille sikkerhed og samtidig får pengene udbetalt på din konto næsten med det samme.

Penge bør ikke være en hindring for, at man kan samles som familie og få en hyggelig påskeferie.