lån

Står du og mangler lidt ekstra penge her og nu, men har du ikke haft mulighed for at spare op af egen lomme? Hos Ferratum kan du optage et lån nemt og hurtigt og få udbetalt pengene til din konto inden for 45 minutter.

Du kan både optage et mikrolån og en kredit. Med en Ferratum kredit, som er en slags kassekredit, betaler du kun rente for den udnyttede kredit og afdrager med en lav ydelse hver måned. Dermed behøver du ikke bekymre dig om at skulle betale hele lånet tilbage på èn gang.

Overvejer du i stedet at optage et mikrolån, gælder det, at alle Ferratum mikrolån er pålagt et fast stiftelsesgebyr og renter. Lån skal tilbagebetales indenfor 15 til 45 dage. Du kan se den aktuelle lånetabel under vores vilkår.

Hvordan regner jeg omkostningerne ud?

Den nemmeste måde at se omkostningerne for dit lån, er ved blot at vælge beløb og løbetid, og så kigge nederst i ansøgningsboksen, fx hvis du ansøger fra forsiden. Dermed får du en oversigt over, hvad du præcist skal tilbagebetale, når din låneperiode er slut.

Dette gælder både for boksen ved mikrolån og kredit. Med en kredit kan du låne mellem 1.000-15.000 kr. til en lav månedlig ydelse, og med et mikrolån kan du låne op til 6.000 kr.

For begge af lånetyperne gælder det, at du IKKE skal udfylde nogle dokumenter eller stille nogen form for sikkerhed. Hos Ferratum låner du altid sikkert, og til en fair rente. Når du ansøger om at låne et beløb, laver vi en kreditvurdering på få sekunder, hvorefter du får tildelt en kreditramme.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du optager et lån, er det låneudbyder som sætter grænsen for, hvor meget du kan låne. Hos Ferratum kan du, som nævnt før, låne enten op til 6.000 kr. eller 15.000 kr. afhængig af, hvilken type lån du ansøger om.

Grunden til at beløbet for et mikrolån kun er maximalt 6.000 kr. er fordi, det er et lån som skal betales tilbage hurtigt. Har du brug for et større beløb, kan du ansøge om vores kredit.

Hvis du har brug for et større lån end 15.000 kr. kan du prøve hos din egen bank. Her vil størrelsen af beløbet dog afhænge af en række forskelige faktorer såsom din privatøkonomi, hvilket vil sige, hvor meget sikkerhed du kan stille banken for at betale lånet tilbage, og hvad pengene skal bruges til.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg optager et lån?

Hvis du skal optage et lån, er der forskellige faktorer, du altid bør overveje, inden du ansøger. Først og fremmest bør du overveje, hvorvidt du har brug for at låne penge. Man skal aldrig låne penge for sjovs skyld – eller fordi muligheden er der, men fordi man rent faktisk har brug for pengene.

Dernæst bør man vurdere, hvilken type lån man skal gå efter. Hvis det er et mindre beløb man skal bruge, så bør man vælge et mikrolån, som er hurtigt og nemt. Når måneden er gået, betaler man hele beløbet tilbage plus renter og gebyrer, og derefter er man gældfri. Er det derimod et større beløb, der er tale om, bør man optage en kassekredit eller et større lån som eksempelvis et forbrugslån. Her er ydelsen spredt ud over flere måneder, hvilket betyder at det tager længere tid, før man er gældfri.

Til sidst skal det pointeres, hvor vigtigt det er, at man er i stand til at tilbagebetale beløbet når låneperioden er overstået. Hvis man på forhånd ved, at man har økonomi til at betale tilbage, undgår man at blive set som en dårlig kunde. Samtidig slipper man for, at ryge til inkasso.

Vi håber at du fik svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon: 70201047

Telefonåbningstider: Hverdage 9-12 og 13-20.

Mangler du andre svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>