Hvad koster et lån?

hvad koster et lån

Hos Ferratum kan du nemt og hurtigt se, hvad det koster at låne hos os. Brug vores låneberegner og få et overblik over, hvad det f.eks. koster at låne 3.000 kr. i 30 dage eller, hvad det koster at optage en kredit på 6.000 kr. Vælg blot en af fanerne i vore beregner, alt efter om du vil se hvad et Mikrolån eller kredit koster. Teksten i boksen vil give dig det nøjagtige beløb for, og svar på spørgsmålet ’hvad koster et lån? ’. I teksten på låneboksen er der medtaget de forskellige faktorer, der har indflydelse på prisen for dit lån, og du vil se tallene ændre sig, når du ændrer beløbets størrelse. Beregn lån her<<

Renter, løbetid osv. 

Omkostningerne ved at optage et lån afhænger af flere faktorer, og det kan derfor være svært at sige helt specifikt, hvad et lån koster, hvis man ikke kender disse faktorer. Der skal f.eks. tages højde for lånetype, beløbets størrelse, renter, løbetid og eventuelle gebyrer. Kender man disse mange faktorer, er det langt nemmere at få et svar, man rent faktisk kan bruge til noget. Vores låneberegner tager de nødvendige faktorer med i beregningen, og denne kan man frit benytte til at se, hvad et lån koster hos Ferratum.

Derudover behøver man heldigvis ikke, med et lån hos Ferratum, at bekymrer sig om gebyrer. Vi opkræver ikke ekstra penge for, at du kan optage et lån hos os. Du kan trygt stole på de tal, som vores beregner kommer med til dig og behøver derfor ikke frygte grimme overraskelser i form af ekstra gebyrer eller lignende der skal betales.

Lånetype

Lånetypen har stor indflydelse på, hvad det koster at låne. Der findes fastforrentede lån og afdragsfrie lån, når man f.eks. skal låne til et nyt hus eller sommerhus. Der findes mikrolån, hvor man kun låner i en kort periode eller et kredit lån, hvor man kun låner, når der er behov. Og der findes mange flere endnu, men dette viser bare, at der er mange typer, som også afhænger af hvor meget man vil låne og hvad pengene skal bruges til. Derfor har de alle også hver deres måde at blive beregnet på. Har man et afdragsfrit lån, er det typisk et større beløb man låner. Her starter man med at have en periode, hvor man kun betaler renterne (den afdragsfrie periode) og derefter begynder man så både at betale afdrag og renter.

Men er man ude efter kun at låne et mindre beløb til f.eks. at få ordnet lidt småting i hjemmet eller til at invitere kæresten på en dejlig ferie, så kan man med fordel kigge på lånetyperne kredit og mikrolån (forbrugslån eller privatlån), hvor man ikke behøver at gå i banken og forklarer sig samt udfylde og underskrive en masse dokumenter. Med disse lånetyper, i hvert fald her hos Ferratum, kan du frit låne uden at skulle fortælle os, hvad du skal bruge pengene til - måske ved du det ikke en gang endnu, og det er også helt fint med os.

Med vores Mikrolån kan man låne et mindre beløb mellem 500 kr. og 6.000 kr. og betale beløbet tilbage efter 30-45 dage. Og med vores kredit har man mulighed for at låne mellem 1.000 kr. og 15.000 kr.  

Vi håber at du fandt svaret på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at tage et kig i vores FAQ, hvor du kan finde nogle af de oftest stillede spørgsmål.