Jul venter lige rundt om hjørnet  

Sikke tiden dog flyver afsted! Det er ikke til at begribe at december allerede er over os og året derfor snart går på hæld. Vi nærmer os 2019 med kraftige skridt! Et nyt år, nye oplevelser og minder venter lige rundt om hjørnet.
 

Julen 2017 er en hård en af slagsen

Julen er hjerternes fest og for nogen årets hyggeligste højtid, hvor familie fra nær og fjern samles. Julehyggen kan dog også være en ret dyr fornøjelse! Uanset hvordan man har det med julen, er det uundgåeligt, at ens forbrug kommer til at stige. Julen vil for vores vedkommende i år være ekstra hård, grundet vores lavere indkomst og stramme budget. I sommers blev min kæreste nødt til at gå ned i timer pga. nedskæringer og besparelser på hendes arbejde, hvilket har taget hårdt på fællesøkonomien.

Herhjemme plejer vi at holde jul på skift hos vores svigerfamilier i henholdvis London og West Midlands. På grund af distancen plejer vi ofte at leje en bil samt booke et hotel, hvor vi kan overnatte og nyde hinandens selskab i et par dage. Andre gange tager vi tjansen som værter og står for julemaden og julehyggen, hvor vi inviterer vores familier på besøg.
 

Den triste nyhed

Min kæreste og jeg elsker at tilbringe julen med vores familier, dog efter mange overvejelser er vi kommet til enighed om, at vi desværre må droppe turen i år, grundet de økonomiske omstændigheder. Vi besluttede os derfor for at viderebringe den triste nyhed til vores forældre og, som forventede blev de ked af det, men de havde naturligvis forståelse for vores situation.
Det lykkedes os at finde nogle julegaver til vores forædre inden for vores budget, som vi fik sendt afsted med posten i starten af december. Det følte helt forkert ikke at skulle tilbringe jul sammen med dem i år.
 

Ferratum – et godt alternativ

Da vi begge kom hjem fra arbejde den 21. december var vi meget triste til mode over det faktum at vi ikke kunne tilbringe jul sammen med vores familie i år. Det gjorde ikke situationen bedre af, at der var en hel uge til vi fik løn og at vi kun manglede sølle 2.300 kr. for at kunne komme afsted. Mens min kæreste sad på computeren og redigerede nogle julebilleder fra sidste år faldt hun over en annonce fra Ferratum. Kort tid efter ansøgte vi om et lån på deres hjemmeside. Få minutter efter blev vi godkendt til et lån på 2.300 kr. og havde derfor pludselig råd til at besøge vores forældre og fejre jul med dem. Pengene blev ligeledes hurtigt udbetalt.

En positiv overraskelse

På selve juleaften ankom min kæreste og jeg hjem til mine forældres hus, hvor hendes del af familien også var tilstede. “Glædelige jul” råbte vi og nøj, hvor blev de overrasket og lykkelige over at se os!

Smilet på deres læber og glæden i deres øjene var det hele værd. Der er intet i verden, der betyder mere for os end familien. Aften forløb fantastisk at vi ikke var et sekund i tvivl om, at det var den bedste jul vi havde haft nogensinde.
Takket være Ferratum nåede vi fremme i tide og trods omstædighederne fik vi fejret den bedste jul sammen med familien.

Ferratum har siden 2005 forsynet sine kunder med hurtige, nemme og innovative finansielle løsninger. Skal vi også hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed? Ansøg om en kredit allerede i dag!