Kryds verdensmesterskabet af på din bucket list

Vi ønsker alle at leve et tilfredsstillende og vidunderligt liv, men ofte bliver vi så optaget af dagligdagens sure pligter, så vi glemmer at fokusere på de ting der bringer os glæde og som vil skabe varige minder.

Vi lader aftener glide forbi, når vi sidder og ser tv og ser på andre mennesker som får opfyldt deres drømme. Vi lader den ene uge efter den anden passere, uden at vi foretager os noget specielt.

Men livet handler om øjeblikke og oplevelser. Hvornår gjorde du sidst noget ekstra godt for dig selv? Hvornår gjorde du sidst noget, som er værd at fortælle til dine børn og børnebørn?

Derfor er en bucket list nyttig

En måde hvorpå man sikrer sig, at man lever sit liv som man vil, er ved at lave en bucket list.  

En bucket list er vigtig at have af flere årsager: at have en liste over emner foran dig giver dig mulighed for at se, hvad der er vigtigt for dig, og hvad vil give dit liv mening. En sådan liste giver dig mulighed for at gå målrettet efter dine drømme, fremfor blot at leve fra dag-til-dag uden noget specifikt formål.

Derudover vil du ved at krydse ting af fra din bucket list få en følelse af at have opnået noget, som bidrager til din overordnede lykke.

Gør det personligt

Din bucket list skal være personlig for dig.

Listen skal kun omfatte de ting i livet, der betyder noget for dig, de ting der giver dit liv mening, og de ting, du har lyst til at prøve i dit liv.

Ikke to menneskers bucket lister vil være ens.

Så er spillet i gang!

For mange mennesker er det en drøm at se deres landshold spille i verdensmesterskabet eller blot at deltage i

verdens største fodboldbegivenhed.

FIFA World Cup 2018 finder i år sted i 11 byer i hele Rusland fra den 14. juni til 15. juli.

Tænk på at se kampene live i et fremmed land inde i et stadion sammen med tusinder af andre fodbold fans fra hele verden, og synge foldboldsangene iført dit lands farver, sammen med dine venner og heppe på at dit hold scorer.

Det er disse øjeblikke der er værd at leve for og som er værd at fortælle. Hvorfor ikke få det til at ske?

Lad ikke muligheden passere

Nogle gange, når muligheder stirrer os lige i ansigtet, siger vi "Hmmm, måske ikke i dag ... men en anden dag". Men hvis ikke i dag, hvornår så?

Måske har du det sådan med verdensmesterskabet i 2018. Du har højst sansynligt overvejet at tage afsted, men fortsætter med at slå tanken hen.

Hos Ferratum Money tror vi ikke på at lade mulighederne passere. Ferratum Money er skabt til at lade folk sige ja til livet noget oftere.

Vi yder kortsigtede lån til eventyrerne og dem der ønsker at leve livet fuldt ud.

Ferratums online lån er den hurtigste og mest lettilgængelige måde på at få ting til at ske og sikre sig penge, når du har brug for det mest. Det tager blot et par minutter at gennemføre en ansøgning via vores hjemmeside.

Intet papirarbejde, ingen bankmøder, og ingen ventetid i køen. Din ansøgning bliver vurderet inden for få minutter. Ved Ferratum Money, forsøger vi at sige ja, når andre finansielle institutioner siger nej.