lån til møbler

Trænger din bolig til at blive opfrisket med nye møbler? Det er dejligt at få nye møbler, men det koster også en del at anskaffe dem. Og i en hverdag med udgifter til mad, regninger, forsikringer og meget andet bliver drømmen om nye møbler hurtig diffus og uoverskuelig.

Men heldigvis kan Ferratum Kredit hjælpe dig med et lån til møbler – så du ikke længere behøver at se på din gamle og slidte sofa, som bare skriger efter at blive udskiftet. Nej, nu kan du optage et lån på op til 15.000 kr. og dermed få råd til de møbler, som du længe har drømt om, eller måske bare få fornyet de gamle. Det kan være at du står over for at skulle flytte sammen med din kæreste, og I er uenige om, hvilke møbler I skal have med i jeres nye fælles bolig. Så kan det, for husfredens, skyld være en glimrende idé at få købt nogle fælles møbler, som i begge er enige om. På denne måde slipper I for at diskutere om hans sorte lædersofa passer til dit unikke sofabord, som er lavet af europaller.

Mulighederne er mange, når der skal købes nye møbler, og vi blander os ikke i, om du skal låne til en ny sofa, en komfortabel elevationseng, en ny reol, et spisebord eller måske flere møbler på en gang. Hos Ferratum stiller vi ingen dumme spørgsmål og du kan frit vælge, om du vil bruge lånet til nye møbler eller måske noget helt andet.

Ansøg om Ferratum Kredit med det samme >>> 

Lån til møbler med Ferratum Kredit 

Lad Ferratum hjælpe dig med et lån til møbler – så behøver du ikke længere ærgre dig over, hvorfor den sofa, du så længe har kigget på, bliver ved med at stå i butikken og ikke i din bolig.

Når du optager et lån til møbler gennem Ferratum, så foregår det på præcis samme måde, som det altid har gjort.

Er du derimod ny kunde hos os? Så kommer der her en kort forklaring på, hvordan du optager en kredit, som du kan bruge til det du står og mangler nu og her.

  • Vælg det det beløb, som du ønsker at låne
  • Udfyld låneansøgningen med CPR-nummer, mobil nr. Og e-mail
  • Sørg for at have dit NemID klar – det skal du bruge til at godkende lånet

Når du har ansøgt om kredit, vil der, inden for vores åbningstid, gå op til 45 minutter før du kan se pengene på din konto. Hvis du ansøger uden for vores åbningstider, modtager du senest lånet kl. 9.00 den efterfølgende dag. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder Danmarks hurtigste lån, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores låneservice, så det er så nemt og hurtigt, som muligt for vores kunder at optage et lån.

Hvis du har brug for mere information, så bør du se vores video, som forklarer Ferratum Kredit og hvordan du optager et lån.