Lån til reparation af smartphone eller iPhone 

De fleste af os ejer i dag en smartphone, som er blevet en uundværlig del af hverdagen. Vi bruger den til at holde kontakt med vores nærmeste, til arbejde og mails, til indkøb og sågar til at betale i butikker. Derfor er det essentielt at den altid fungerer, så vi ikke mister vores livlinje. Oftest kommer skaderne på de mest uheldige tidspunkter, hvor økonomien er trang. Derfor kan du være nødsaget til at låne penge til reparation af din smartphone, så du hurtigst muligt er online igen.

Hvilket lån bør du tage? 

Når uheldet er ude, og din smartphone er gået i stykker, kan der være stor forskel på, hvor høj værkstedsregningen bliver. De fleste af os kender det. Et øjebliks uopmærksomhed eller fumleri, og ens smarthphone glider ud af hånden og suser mod jorden. Sekunderne syntes lange og frygten for en ødelagt skærm tiltager i kroppen. Klask. Telefonen rammer jorden, og med frygt i hele kroppen vender man langsomt sin telefon. Det uundgåelige er sket, og skærmen er splintret i tusinde dele. En ødelagt skærm er typisk en af de dyreste skader, og kan løbe op i et par tusinde kroner alt efter skærmkvalitet. Derfor du kan være nødsaget til at tage et mindre lån for at få repareret skaden. Til de fleste skader vil det være tilstrækkeligt, at optage et mindre lån, hvor man ofte er dækket godt ind med et mini-lån eller et kviklån. Husk at undersøg dine muligheder grundigt, og find lånetypen med lavest rente eller eventuelt en lånetype, hvor du undgår renter, såfremt du betaler inden for en kort tidsfrist. Man kan sågar være heldig, at reparationsstedet tilbyder afdragsfrie lån, såfremt at lånet betales tilbage inden for ganske kort tid. 

Løsninger til de mest almindelige problemer med din smartphone

Mange problemer med sin smarthphone eller iPhone kan man ofte løse selv, så man slipper for en dyr værkstedsregning. Vi har derfor samlet en række tips, så du selv kan løse de mest almindelige problemer selv, og undgå at indlevere din smarthphone til reparation og dermed spare penge.

Tag dine forholdsregler

For at undgå større skader på din smartphone eller iPhone, kan du tage en række forebyggende forbehold. Sørg altid for, at din telefon har et såkaldt panserglas, der dækker hele skærmen. Et panserglas beskytter skærmen mod skader, således at panserglaset går i stykker og ikke selve skærmen. Går panserglaset i stykker, kan du let udskifte glaset med et nyt stykke panserglas. Det vil også være en god ide, at sætte et cover på telefonen, så den er dækket og beskyttet hele vejen rundt.

Opdateringer

Er din smartphone begyndt at være sløj og ustabil, kan det være fordi du mangler at opdatere telefonen med den nyeste software. Opdater derfor telefonen til nyeste software, og se om dette ikke forbedrer stabiliteten. Opdatering af software hjælper også ofte på diverse fejl på telefonen.

Optimer hastighed og stabilitet

Det er vigtigt, at du husker at slukke din telefon helt 2-3 gange om ugen. På den måde sikrer du, at din telefon modtager alle opdateringer fra udbyderen, og at opdateringerne samt indstillinger fungerer korrekt.

Problemer med opladning

Mange oplever på et tidspunkt problemer med opladning af telefonen. Selvom du sæter din telefon til opladeren, så sker der intet. Du behøver dog ikke at skifte batteri, som kan være en bekostelig affære. Oftest kan problemet skyldes, at der ophober sig lommeuld, skidt og støv i telefonen, som blokerer for opladningen. Brug en støvsuger til at suge det værste ud, og se om det kan hjælpe på problemet. Virker dette ikke, kan du ofte få foretaget en rens for ganske få penge hos din lokale reparatør.

Mangler du penge til reperation af din smartphone? Hos Ferratum har du mulighed for at låne penge. Lige nu tilbyder vi en rentefri kredit i 30 dage. Du kan ansøge om op til 15.000 kroner, og du kan selv have indflydelse på, hvor meget du afdrager med efterfølgende. Du kan læse mere om vores Ferratum Kredit

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>

Der er flere gode historier og tips på vores blog! Vil du gerne vide mere om hvordan Ferratum kan gøre dit liv lidt nemmere? Lær mere her!