Når drømme bliver til virkelighed

I vores seneste artikel og blogindlæg følger vi op på Lucas og Liisa-Lottas eventyrlige rejse til Afrika. Nu er de langt om længe ankommet og nyder hver eneste øjeblik af turen, som du kan se i videoen forneden. 


Franskmanden Lucas’ rejsemål, er at færdiggøre hans fotobog om skolebørn verden over. For at kunne opfylde denne drøm, kræver det at han rejser til Afrika, da det er det eneste kontinent han mangler at opleve. Liisa Lottas formål med at rejse til Cape Town er primært for at opfylde hendes bedstefars langvarig drøm om at opleve landet. Eftersom at han er blevet gammel og skrøbelig er han ikke længere selv i stand til, at forfølge denne drøm, hvorfor hun gerne vil gøre dette på hans vegne.

“Do not wait; the time will never be ‘just right.’ Start where you stand, and work with whatever tools you may have at your command, and better tools will be found as you go along.” — Napoleon Hill

I citatet oven for påpeger Hill, at afvente det rette øjeblik er ikke altid det rette at gøre. Der findes sågar ikke noget der hedder det ”rette øjeblik”. Man bør i stedet være poraktiv og handle ud fra ens intuitioner, samt de midler man har til rådighed, og som følge af dette, vil man med tiden opnå de nødvendige midler for at komme i mål.

Outdo yourself
 

Det er nu et år siden at vi lancerede konkurrencen Outdo Yourself. Du husker måske formålet med konkurrencen, som gik ud på at opfordre folk til at dele deres drømme og ambitioner med os, og samtidig få chancen for at vinde et generøst økonomisk tilskud og et mentorskab for at de bedst kan realisere deres drømme.

“You can, you should, and if you’re brave enough to start, you will.”– Stephen King.
I dette citat understreger King vigtigheden af ens viljestyre. Han argumenterer i bund og grund for, at hvor der er vilje, er der vej!

Drømme og ambitioner 
 

 “Pursuing goals isn’t just second nature, it is vital to our functioning. In the absence of goals, we tend to flounder.” — Robert Biswas-Diener

Undersøgelser har vist, at forfølgelse af meningsfulde drømme og ambitioner spiller en afgørende rolle ift. ens lykke og velbefindende.
Som beskrevet i en artikel fra Health Status.com kan mangel på drømme og ambitioner ofte resultere i, at livet føles meningsløst.
 

Ifølge Wikipedia kan definitionen af en vision beskrives som følgende:

”En vision i et ønske om at forandre noget fra sin nuværende situation til en given fremtidig situation. Det vil sige, at en vision fx indeholder en ønskelig beskrivelse af fremtiden.

En vision handler dermed om det mål, som man gerne vil opnå. Visionen behøver ikke at være realistisk i den forstand, at den beskriver noget, der med sikkerhed kan opnås.

En god måde at beskrive en vision på er, at den er uden for rækkevidde, men inden for synsvidde. En vision er altså en rimelig klar beskrevet fremtidig tilstand, som det kræver en væsentlig indsats for at opnå.”

 

Når drømme bliver til virkelighed
 

Hvis du nogensinde har været så heldige at få opfyldt et brændende ønske eller nået en vigtig milepæl, der krævede engagement, viljestyrke og dedikation, kan du højst sandsynligt nikke genkendende til, at det er en af de bedste følelser i verden. Uanset om du har haft en drøm eller et mål om at løbe et maraton, rejse til en ny destination, opnå et stort vægttab eller udgive en bog, er det en overvældende følelse når denne bliver til en realitet. 

Nogle mennesker beskriver følelsen, som at svæve på en lyserød sky, eller som værende at være på toppen af isbjerget. Når man opnår sine drømme og mål er det først og fremmest en kæmpe forløsning, men man opdager også nye sider af sig selv, som man ikke kendte til. Disse ting er bl.a. med til at gøre en stærkere som person, hvorfor man ofte er klar til at tage nye udfordringer op.

I Ferratum kender vi netop til denne følelse. Vi bestræber os dagligt på, at hjælpe vores kunder med, at realisere deres drømme. Det har derfor været en sand fornøjelse at følge med i Lucas og Liisa Lottas afriknske eventyr, og vi ønsker dem al held og lykke fremover.

Gør som vores vindere, drøm stort og overgå dig selv! - "The sky's the limit"
 

OBS: Mangler du de rette midler for at kunne udleve dine drømme og ambitioner? Så er vi her for dig. Ansøg om en Ferratum Kredit og lån helt op til 20.000 kr. Nye kunder låner rentefrit i 30 dage!