Når mulighederne byder sig: Sådan får du penge hurtigt

Når mulighederne byder sig: Sådan får du penge hurtigt

Lad os opstille følgende scenarie: for et par uger siden, modtog du svar fra en jobansøgning, som du ønskede for et halvt år siden. Pludselig havde din drømmearbejdsgiver tilbudt dig dit drømmejob. Du gik i stå med dit forehavende af begejstring, og tilbragte de følgende to timer på at optimere dit cv, opdatere din portefølje, samt skrive et opsigtsvækkende svarbrev.

I dag modtager du en entusiastisk e-mail fra arbejdsgiveren, som mener at du passer perfekt, og de gerne vil invitere dig til en samtale. Wow! Du har drømt om denne dag i årevis. Tillykke!

Lad det ske

Nu er der bare et par ting, som vi har udeladt fra historien. For det første, vil de have dig til at komme til deres kontorer og mødes med chefen for HR i slutningen af ugen, og for det andet, er det et job i den anden ende af landet. Det er fint - du vidste, hvor det var placeret, men når sandheden skal frem, så troede du faktisk ikke, at du ville blive indkaldt til en samtale.

Der er dog en ekstra ting, der bør nævnes. Du vil ikke blive betalt før udgangen af denne måned, og du har i øjeblikket ikke de økonomiske midler til bare at rejse afsted allerede i den igangværende uge. Så hvad betyder dette? Må du virkelig opgive denne mulighed?

Penge med et fingerklik

Her hos Ferratum forstår vi, at når muligheden byder sig, så må den følges til dørs. Det er derfor, at vi har designet nemme, fleksible og kortfristede lån, som gør det muligt at få adgang til hurtigte penge. Alle vores lån er nemme at ansøge om. Derved kan du sikre dig et lån, som passer præcis til dig, og du vil modtage din godkendelse inden for få minutter. Ja, det er rigtigt, inden for få minutter.

Som man siger, ”Man skal smede, mens jernet er varmt.” Når dit lån er godkendt, og pengene er blevet udbetalt til din konto, kan du allerede dér, trykke på ""svar""-knappen og sende din e-mail, så din drømmearbejdsgiver ved, at du ser frem til at møde dem ved middagstid fredag. Med Ferratum er det så simpelt. Bare sig ja.

Flere gode historier og tips findes på vores blog! Vil du vide mere om, hvordan Ferratum kan gøre dit liv lettere? Læs mere her!