Online lån - kan det betale sig?

Derfor kan det godt betale sig at låne på nettet

At låne penge på nettet er gået hen og blevet mere og mere populært og gennem de seneste par år, kan vi ikke komme uden om, at det online lånemarked har eksploderet. Hvor det før i tiden stort set kun var muligt at låne gennem banken, er der nu flere og flere danskere der oprigtigt foretrækker at optage et billigt lån på internettet.

Men hvordan bærer du dig egentlig bedst an med at låne hurtige penge og er det billigere end at gå i banken?

 

Forskellen på bank- og online lån

 

Hvis du ønsker at optage et lån – hvad enten det er til forbrug eller til bolig – er du sikkert interesseret i at finde ud af, hvordan du gør det billigst. Når alt kommer til alt er udbydere vidt forskellige og der kan være en verden til forskel på lån fra banken og lån på nettet.

Den primære forskel på bank- og online lån, er at du på nettet kan optage et lån uden sikkerhed. Det betyder kort fortalt, at du ikke skal stille hverken sikkerhed eller pant for dit lån. Du kan altså med andre ord låne til præcis hvad du står og mangler uden at du skal angive hvorfor at du ønsker at låne penge.

Banken giver dig som regel ikke helt samme mulighed. Hvis du for eksempel skal optage et højere lån på over 30.000 eller 40.000 kr., vil de fleste banker kræve at du stiller én eller anden form for sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være i form af en bolig eller en bil. Når du låner med sikkerhed, er det derfor yderst vigtigt at du først og fremmest sørger for at sikre dig, at du har råd til at overholde låneaftalen. Ellers kan du risikere at udbyderen går ind og gør krav på dine værdigenstande.
 

Lån uden spørgsmål
 

Et online lån skiller sig også ud fra banklån, da det giver dig mulighed for at låne til præcis det du står og mangler eller drømmer om. I princippet kan du bruge lånet til både bolig, forbrug eller rejse og fornøjelser – det styrer du helt selv og der er ingen der spørger ind til, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

At kunne låne penge uden at blive udspurgt om hvordan de skal bruges, er selvfølgelig en dejlig og rar bonus. På denne måde styrer du selv fuldstændig hvordan du bruger pengene når de først er tikket ind på din konto.
 

Super nemt at være med

 

Når du ønsker at optage et lån online, kan du samtidig glæde dig over, at det er super nemt og at stort set alle kan være med. I dag findes der for eksempel både lån til 18-årige og ældre. Faktisk kan du i mange tilfælde også blive bevilliget et lån hvis du er på en lav indtægt eller offentlig forsørgelse.

Det vigtigste af alt er, at du reelt har råd til at tilbagebetale den aftalte månedlige ydelse hvorfor også er grunden til, at der altid vil blive foretaget et kreditcheck af dig.

 

Sådan finder du de bedste lån

 

I dag findes der så stort et udvalg af forskellige lånetilbud og udbydere, at det kan føles ret overvældende og svært at vælge. Du vil selvfølgelig gerne være sikker på at du hiver det absolut billigste tilbud i hus, og derfor er det værd at bruge tid på at undersøge markedet på forhånd – især hvis der er tale om et lånebeløb af en væsentlig størrelse. Faktisk kan der være rigtig mange tusinde kroner at spare når du giver dig tid til at finde det billigste lån til dine behov.

Derfor anbefaler vi at du bruger tid på at kigge rundt på markedet inden at du søger. Ved at klikke dig ind på denne hjemmeside, kan du finde de bedste lån fra penge247.dk. Her har vi gjort det nemt for dig at sammenligne tilbud på tværs af udbydere, så du altid går hjem med det bedste lån.

 

Har du brug for et online lån? Prøv vores Ferratum kredit, hvor du lige nu kan låne rentefrit i op til 30 dage!