Outdo Yourself: At hjælpe andre, hjælper med at føle dig godt tilpas

Ruudu fra Estland fortæller om sin drøm

"Hvordan er det, at dyr forstår ting, jeg ikke ved, men som det er sikkert, de forstår? Måske er der et sprog, der ikke består af ord, som alt i verden forstår. Måske er der en skjult sjæl i alt og den kan altid tale uden at lave en lyd med en anden sjæl."

- Frances Hodgson Burnett

 

Sidste år afholdte vi en konkurrence kaldet Outdo Yourself. Idéen bag konkurrencen var, at opfordre folk til at dele deres mål og drømme med os, til gengæld ville vi hjælpe dem med at realisere dem.

Der er mange faktorer i at gøre en drøm til en realitet, som for eksempel selvværd og vedholdenhed. Hos Ferratum Money ved vi,  at penge kan være en vigtig faktor. Penge er et værktøj, der gør det muligt for mennesker at sige ja, når muligheden opstår.

Hendes inspirende videopræsentation er tilgængelig på Youtube.

 

At hjælpe andre 

Til vores Outdo Yourself-konkurrence gav vi tre vindere et generøst bidrag sammen med det mentorskab, de havde brug for, for at nå deres mål. For at deltage i konkurrencen måtte deltagerne optage og dele en video af sig selv og fortælle os, om deres drøm eller mål, hvorfor det var vigtigt for dem, hvad holdt dem tilbage, og hvordan Ferratum kunne hjælpe.

At sprede Positivitet 

Vi blev overvældet over hvor mange der delte deres drømme og mål med os og hvor mange fantastiske videoer vi fik. Efter den vanskelige opgave med at vælge tre vindere, besluttede vi derfor at fortsætte med at sprede de positive budskaber i videoerne.

Drevet af et formål 

“Dyr er broen mellem os og skønheden i alt, der er naturligt. De viser os, hvad der mangler i vores liv, og hvordan vi kan elske os selv mere fuldstændigt og ubetinget. De bringer os tilbage til dem, vi er, og formålet med at være her. "- Trisha McCagh

 

En af Outdo Yourself-deltagerne var en fysioterapeut for dyr - Ruudu fra Estland, hvis drøm var at deltage i et certificeret hunde rehabiliteringskursus på University of Tennessee.

Ruudu har allerede sit drømmejob, hvor hun hjælper med at genoptræne hunde. Men hun erkender, at det er et stort ansvar at tage sig af menneskets kæledyr, og hendes praktiske færdigheder og viden skal altid være den bedst mulige.

Ved at afslutte kurset på University of Tennessee kan Ruudu blive endnu bedre til det hun gør, nemlig at hjælpe hunde med at komme på fode igen så de kan klare sig bedre i deres liv. 

Hjælper dem, der ikke kan hjælpe sig selv 

Ruudu siger, at hun ser sit arbejde som "en mulighed for at hjælpe dem, der ikke kan hjælpe sig selv". Hvilket fantastisk budskab. Undersøgelser viser, at vores velbefindende øges når vi hjælper andre – uanset om det er et dyr eller et andet menneske.

Hos Ferratum Money er vi glade for, at vi kan hjælpe mennesker med at sige ja til livet lidt oftere med vores finansielle løsninger.

 

Hold øje med flere inspirerende historier fra Outdo Yourself i næste måned.