Outdo Yourself: Øvelse gør mester

Mariann fra Estland - Outdo Yourself deltager 
 

En af de mest inspirerende videoer vi modtog i forbindelse med Outdo Yourself kampagnen kom fra Mariann i Estland, hvis indlæg stærkt understreger kampagnens hovedbudskab.

Efter at have fået sit andet barn, udviklede hun en stor passion for fotografering, særligt babyfotografering. Efter at have fotograferet i et års tid, følte Mariann at hun havde nåede et punkt, hvor hun desværre ikke kunne komme længere med hendes begrænset færdigheder.

En skønne dag opdager hun dog hjemmesiden creativelive.com – en slags fotografisk forum for kreative ildsjæle, der giver hende et kærligt skub til fortsat at forfølge drømmen om fotograferingen. Hun besluttede sig derfor for at investere i en masse online kurser, hvilket resulterede i en voksende lyst for at tilegne sig mere viden.

Det er konstant vigtigt at stræbe efter, at være den bedste udgave af sig selv. Dette er netop hvad Mariann forsøger at påminde os om i hendes video. Hun forsøger nemlig selv at forbedrer sig på mange områder, personlige såvel som faglige.
 

Outdo Yourself kampagnen 
 

Da vi afholdte vores Outdo Yourself kampagne sidste år havde vi som formål, at opmuntre samt inspirerer folk til at dele deres mål og drømme med os, og ikke mindst forfølge disse drømme. Vi var derfor fast besluttet på at hjælpe folk med at gøre drømme til virkelighed.

For at deltage i konkurrencen skulle deltagerne indsende en videopræsentation af dem selv og fortælle os om deres drømme og ambitioner. Derudover skulle de komme ind på drivkraften og frygten bag deres drømme, samt hvordan vi i Ferratum kunne hjælpe dem med at realisere disse drømme.

Vi blev positivt overrasket over, hvor mange der rent faktiske endte med at dele deres drømme og mål med os. Vi modtog i alt 133 fantastiske videoer fra 18 forskellige lande. Efter at have disse videoindlæg gav vi tre vindere et generøst økonomisk tilskud sammen med det mentorskab, de havde brug for, for at nå deres mål.

 

Penge har en afgørende rolle
 

Der er mange faktorer der spiller ind ift. at gøre en drøm til en realitet, som for eksempel dedikation og viljestyrke. Hos Ferratum Money ved vi, at penge også udgør en vigtig rolle angår drømme. Penge er en væsentlig ressource, der ofte afgøre om en person, kan takke ja til en enestående mulighed når den endelig byder sig, og om at folk kan udleve deres drømme uden økonomiske besvær.

Vi ønsker Mariann al held og lykke fremover med hendes fotografering og løbende læringsproces.

Bliv hægende for næste Outdo Yourself blog indlæg.