“Outdo Yourself” – Yaninas fortælling

Fanger du dig selv i at dagdrømme om om et bedre liv? Ville du ønske at du brugte mere tid på ting du virkelig brændte for og var passioneret omkring?

Hos Ferratum Money tror vi på, at det aldrig er for sent at komme tilbage på rette kurs.

Vi er godt klar over, penge ofte bliver betragtet som en magtfuld ressource, der kan føre til større muligheder. Dvs. at manglen på penge, derfor kan være en forhindring ift. at forfølge ens drømme.

Vores produkt – Ferratum Kredit er, netop til for, at vores kunder kan gribe chancen og takke ja til enestående muligheder.

Hvad drømmer du om?

For flere måneder siden kørte vi vores “Outdo yourself” kampagne, hvor vi opfordrede folk til at dele deres drømme og ambitioner med os.
For at deltage i konkurrencen skulle man indsende en videopræsentation af sig selv, hvori man også kom ind på ens drømme og ambitioner.
For nogle mennesker var målet noget de altid havde ønsket at gøre, men af forskellige grunde endnu ikke havde taget springet. For andre mennesker var det mangelen på finansielle ressourcer, der forhindrede dem i at forfølge deres drømme, eller i hvert fald gjorde at de måtte sætte drømmen på hold.
Vi udkårede tre heldige vindere, som blev tildelt et stort økonomisk tilskud og et mentorskab, således at de på bedstevis kunne komme i mål med deres drømme og projekter.

Interessen for kampagnen var enorm og overvældende! Vi modtog over 130 videopræsentationer af deltagere fra 18 forskellige lande. Ud af disse mange, kreative præsentationer fandt vi tre heldige vindere, hvilket var noget af en udfordring.
Konkurrencen var nemlig benhård og der var bestemt kamp stregen!
Efter udvælgelsen af vinderne blev vi hurtigt enige med os selv om, at der var behov for at dele de resterende videoer pga. deres gode og oplysende budskaber.

Yaninas drøm

Yanina fra Bulgarien var en ud af de mange deltagere, som gjorde stort indtryk på os. Hun drømmer om at slå den bulgarske rekord i bueskydning og om, at blive Olympisk mester i Tokyo 2020.

I hendes fascinerende video anvender hun en analogi inden for hendes felt til at beskrive måde, hvorpå hun stræber efter sit mål og samtidig bekæmper sin frygt.

Overordnet så taler hun om, hvor vigtigt det er at finde sit mål (overført betydning - objektet), fastholde det ved at holde fokus, hvorefter hun direkte henvender sig til publikum og spørger, hvad der stopper dem fra at opnå deres mål og drømme. 

Vi finder hendes ambition, passion og gå på mod meget inspirerende. Gør ligesom Yanina og prøv grænser af, og lad dig ikke standse af hvad, der virker som midlertidige forhindringer. Overgå dig selv og forfølg dine drømme.
Læs med i næste måned, hvor vi løfter sløret for endnu en spændende fortælling fra en af deltagerne i vores” Outdo Yorself” kampagne.