Sådan bibeholder du nytårsforsættet om en sundere livstil

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at en sund livsstil, vægttab og motion er blandt de hyppigste nytårsforsætter. Det viser sig faktisk at ordet ”sund livsstil” er blevet søgt 62.776.640 antal gange på Google fra januar til oktober.
Dog viser tal fra US News (klik her), at 80% af disse nytårsforsætter droppes inden udgangen af februar måned. De gode hensigter og den sunde livsstil bliver således hurtigt glemt.

Hvorfor bryder folk de sunde nytårsforsætter?

Hovedårsagen til at mange mennesker bryder deres nytårsforsæt om en sundere livsstil skyldes, at deres mål ikke er specifikke og dermed urealistiske.
Ifølge foredragsholderen Philip Clarke, er den største fejltagelse vi mennesker begår, er at vi ikke ved hvordan vi opnår vores mål, på trods af at vi er i stand til at identificere dem.

Gode intentioner/hensigter

Når det kommer til vægttab og særlige fitness mål for det nye år, kan det ikke gå hurtigt nok med at få anskaffet sig et medlemskab til det lokale fitnesscenter.
Ifølge den amerikanske fitnesskæde Golds Gym, oplever de en årlige stigning på 40% hvad angår fitnessmedlemskaber.
Selvom folks hensigter er gode, så ligger problematikken i at, disse bliver droppet alt for hurtigt. Dette sker i forbindelse med at man genoptager sine normale hverdagsmønster som f.eks. arbejde.

Få dine mål til at fungere

Måden hvorpå, at du kan opnå succes med dit nytårsforsæt om en sundere livsstil, er ved at tilegne dig vaner og rutiner, som du med sikkerhed kan fastholde.

Måske har du nogle lange arbejdstdage eller skal hente børnene fra skolen sent på eftermiddagen, hvilket gør at du har en tidspresset kalender.
Med en fortravlet hverdag kan det godt virke uoverskueligt med at finde tid til at få trænet. Et alternativ kunne derfor være, at investere i en nogle grundlæggende træningsudstyr, og i stedet træne hjemmefra.
At træne derhjemme kan give dig den fleksibilitet du har brug for i en fortravlet hverdag. For eksempel, hvis din arbejdstid varierer ugentligt, vil et beskedent ”home gym” give dig mulighed for at træne, når det er mest praktisk for dig. På denne måde gør du nytårsforsættet om en sundere livsstil mere realistisk, da du kan få træningen til at passe ind med dine øvrige aktiviteter.
Det handler i bund og grund om prioritering og viljestyrke - Hvor der er vilje er der vej!

Kom i form i dag!

Så hvis dit mål er at ville tabe dig, at komme i form og spise sundere, er det bedste tidspunkt at starte i dag. I ngen flere dårlige undskyldninger -Kom i gang i dag!
Ved Ferratum Money opfordrer vi folk til at stræbe efter at være den bedste udgave af os selv.
Med en Ferratum Kredit kan du få råd til det du lige står og mangler. Så hvis du går med tankerne om, at få et beskedent ”motionscenter” op at køre derhjemme, som kan gøre drømmen om en sundere livsstil lettere - Så er vores online lån den hurtigste og lettilgængelige måde at få tingene til at ske på. Anmod i dag! Det tager kun få minutter at fuldføre en ansøgning via vores hjemmeside. Du slipper derfor for en masse papirarbejde og ventetid.