Sådan kommer du tilbage på sporet efter sommerferien

Sommeren handler om aflsapning og at nyde livet.

På denne tid af året spiser og drikker vi alle mere end vi burde, vi får heller ikke sovet nok og bryder derfor vores normale hverdagsrutiner. Men Hey, dette er jo en del af at have det sjovt og nyde sommeren.

Taget i betragtning af de mange sociale aktiviteter, gentagende restaurantbesøg, rejser og diverse hotelophold, er det svært ikke at overskride feriebudget. Man bør ikke gå på kompromis når det kommer til, at skabe uforglemmelige ferieminder tilbragt i solen og med venner og familie.

Nu hvor sommeren er forbi, er det på tide at komme tilbage på sporet. Dette betyder ofte, at man skal til at spise sundt og varieret og motionere igen, og i det hele taget vende tilbage til hverdagens rutiner, samt få styr på økonomien igen.

Se sandheden i øjnene og planlæg dit budget

Det kan alt sammen godt virke skræmmende og lidt af en mundfuld. Det første og rigtige at gøre, når man er hjemvendt fra sin ferie er at se sandheden i øjnene, hvilket i denne forstand betyder, at danne sig et overblik over ens gæld.

Men før man når så langt, er det vigtigt at have en positiv indstilling til tingene. Så snart man har dannet sig et overblik over ens feriegæld, vil det være klogt at lave et budget.

Find ud af hvor meget du kan undvære i forhold til dit budget med henblik på at afdrage på din gæld. Ved for eksempel at lægge 300 kroner til side per lønindtægt, er det nok til at få dig til at føle, at du bevæger dig i den rigtige retning, så du kan skabe et godt overblik over din økonomi.

Her og nu

Forstil dig dette scenarie… Du er netop hjemvendt fra ferie og har regninger der skal betales udover din feriegæld. Derudover er kontoen i minus, og du skal samtidigt have handlet ind til ugen, men desværre får du først løn engang i næste uge.

I sådanne situationer, har man ofte brug for en hjælpende hånd til at komme tilbage på sporet. Det er her Ferratum kommer ind i billedet – en nem, fleksibel og kortsigtede kredit, som gør det nemt at låne penge.

Som kunde kan du udfylde en låneansøgning online inden for få minutter, og blive kreditvurderet med det samme. Dette kræver ingen papirarbejde eller regnskaber.

Omhyggelig planlægning

Efter du har fundet ud af hvordan budgettet skal håndteres, er det vigtigt at sammensætte en handlingsplan for hvornår og hvordan feriegælden skal betales.

For at tilbagebetale din gæld kan du udover din lønidtægt, gøre som mange andre og søge hjælp fra en finansieludbyder for at få styr på din økonomi. Dette viser sig at være en rigtig god løsning for mange.

Et freelance job et par gange om ugen eller et weekends job er også en mulig løsning.

Hvad end du beslutter dig for, er det vigtigt, at du føler at har en form for overblik over din økonomi, og lad endelig ikke samvittigheden sætte en dæmper for dine gode ferieminder.

Fandt du dette indlæg nyttigt? Del dette indlæg, hvis du kender andre, som kunne have glæde af det og vil kunne finde det inspirerende. Find flere gode historier og tips på vores blog!

Vil du vide, hvordan Ferratum kan gøre dit liv lettere? Læs mere her.