Sådan undgår du for mange bekymringer på din store dag

Hvad er det ved bryllupper, som gør at det både er den mest glædelige og stressende begivenhed?

For de fleste mennesker føles planlægning og organisering af deres bryllupsdag som et (slags) fuldtidsjob. Det viser sig faktisk at fylde en stor del af deres liv.

Man skal blandt andet vælge hvilken type bryllupsfest man ønsker, beslutte sig for en gæsteliste, organisere bordplanen, udvælge bryllupsdatoen og reservere bryllupslokalet, for derefter at booke en fotograf, et cateringfirma, underholdning og blomsterdekoratør - ja listen kan være uendelig!

Listen stopper desværre ikke der, da bryllupsbudgettet også skal fastlægges. Den gennemsnitlige europæer bruger i gennemsnittet 34.500 kr. på et bryllup, hvorimod et amerikansk bryllup kan koste 6 gange det beløb.

At lægge et bryllupsbudget kan være en lang og stressende proces. Hvor mange gæster skal der inviteres? Hvor skal brylluppet afholdes? Hvor meget vil catering koste? Der er mange udgifter forbundet med at planlægge et bryllup. Det kan være alt fra at printe bryllupsinvitationer, til at booke bryllupslokalet, catering og bryllupspåklædningen.

Når den store dag omsider finder sted, stresser man over om alt vil forløbe fejlfrit og som planlagt. Vil brudgommen huske ringene? Vil vejret blive godt eller dårligt? Sandheden er, at bryllupper slet ikke behøver at være så stressende.

Nedenfor er listet 4 gode råd, som kan hjælpe dig med dine bryllupsforberedelser.

 

1. Gør planlægningen mindre besværligt

Mens der selvfølgelig findes bryllupsplanlæggere som kan hjælpe dig med at planlægge dit bryllup, findes der også nogle enkle og brugbare metoder, som kan hjælpe dig med at komme i gang.

Der findes apps som blandt andet kan hjælpe dig med at være på forkant med ”to-do” listen, afventning af tilbagemeldinger fra bryllupsgæster og oprette et bryllupsregister. Således kan du forholde dig roligt og afslappet. Paste Magazine har f.eks. sammenlagt en liste af 10 fantastiske bryllups Apps, som kan hjælpe dig med at planlægge din store dag.

Klik her og se hvordan en af disse apps kan hjælpe dig med at komme i gang med bryllupsplanlægningen. 

 

2. Husk på formålet med brylluppet

I sidste ende skal du huske på, at du gifter dig med dit livs kærlighed. Dette bør derfor give anledning til en glædesdag, hvilket din store dag bør handle om.

Nyd og glæd jer over planlægningsprocessen sammen, og tag ikke tingene alt for seriøse. Så længe at i har hinanden, hvilket er det vigtigste, så skal alting nok lykkedes.

 

3. Bekymrer dig ikke om pengene

Når først bryllupsbudgettet er blevet lagt, kan det ofte være meget udfordrende rent faktisk at få pengene til at række i længden. At gøre brug af et kreditkort til at finansiere et bryllup er nok ikke den smarteste ide. Et forbrugslåns viser sig derimod for mange at være den perfekte løsning.

Rentesatsen på et forbrugslån er generelt væsentligt lavere end et kreditkort, derudover tilbyder denne type lån en mere fleksibel betalingsordning. Hos Ferratum kan du for eksempel færdiggøre din låneansøgning inden for ganske få minutter, og få pengene udbetalt på din konto inden for 24 timer.

 

4. Giv slip

Undgå at lægge et unødvendigt pres på dig selv i forhold til at opnå ”det perfekte bryllup”. Der er nemlig grænser for, hvor meget man som person kan håndtere med hensyn til planlægningen.

Måske sammenligner du dit bryllup med en af dine venners bryllupper eller med en bryllupscene fra en film?

Pres ikke dig selv for meget. Tag i stedet en dyb indånding og fejr, hvad der skal vise dig at være en begivenhedsrig dag.

 

Fandt du dette indlæg nyttigt? Del dette indlæg, hvis du kender andre, som kunne have glæde af det og vil kunne finde det inspirerende. Find flere gode historier og tips på vores blog.

Vil du vide, hvordan Ferratum kan gøre dit liv lettere? Læs mere her.