Hvorfor skal det være så besværligt, når man skal låne penge til et eller andet, også selvom det kun drejer sig om 1.000 kr.? Ofte er der en masse informationer, der skal tastes ind, dokumenter der skal underskrives og derefter sendes til låneinstituttet - man bliver næsten helt træt bare ved tanken.

Heldigvis kan vi fortælle, at det ikke altid er sådan. Hos Ferratum har du mulighed for at optage et lån med NemID. Her behøver du ikke skrive låneaftalen under på normal vis, med kuglepen, og derefter scanne den eller sende den afsted med posten. Så slut med at betale for alt for dyre frimærker og derefter gå på jagt efter den store røde kasse - nu kan aftalen nemt og hurtigt underskrives ved hjælp af en digital underskrift også kaldet NemID.

Lån med NemID afkorter ekspeditionstiden, da man med NemID hurtigt kan se, hvem du er. Derfor behøver du ikke længere at indtaste en masse data og så er sikkerheden i top med NemID. NemID er en digital signatur, og ved at bruge denne, sikrer du, at vigtige informationer ikke ryger i de forkerte hænder.

Hvorfor optage et lån med NemID?

Vi kender alle situationer, hvor man står og mangler penge til sommerferien eller til en ny telefon fordi den gamle valgte at bryde sammen da den faldt i toilettet - nogle gange er man bare uheldig. Så er det være rart med et hurtigt lån til at få styr på tingene. Et lån med NemID giver dig hurtigt kvikke penge på kontoen, så du kan få købt det, du mangler.

For eksempel kan man her hos Ferratum underskrive låneaftalen med NemID. Underskriver du lånet på hverdage mellem kl 8.00 og 20.00, så står pengene på din konto, klar til brug inden for max 45 minutter. Ansøger du uden for dette tidsrum, vil pengene være på din konto næste morgen kl 9.00. Læs her mere om vores mikrolån.

Fordele ved NemID 

Der er mange fordele ved NemID, især det at du hurtigt kan skrive under fremfor at underskrive og derefter sende dokumenterne ind via e-mail eller post. Når du tager et lån med NemID får du disse fordele:

  • Hurtig ekspedition - det tager ikke meget mere end to minutter
  • Pengene på din konto inden for kort tid
  • Slut med at printe og scanne låneaftaler eller sende dem med posten
  • Sikkert og fortroligt - der er ingen, der kan opsnappe dine kontooplysninger
  • Hurtig og nem verificering af, hvem du er

Krav for at optage lån med NemID 

Det afhænger af låneinstituttet, hvilke krav de sætter, men hos Ferratum har vi følgende krav, som gælder på alle vores lån.

  • Skal være fyldt 23 år og myndig
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Dansk CPR-nr. og folkeregisteradresse
  • Må ikke være registreret i RKI eller andet skyldnerregister

Du kan her læse om vores vilkår