Udlev Dj-drømmen

Hos Ferratum går vi meget op i at motivere folk i at forfølge deres drømme.
Ens passioner og drømme er nemlig hvad der driver en, samt giver en mening til livet. Dog, er det kun gennem engagement og beslutsomhed, at man kan opnå de mål man sætter sig for.
Mange mennesker føler en stor passion for musik. Musikken er nemlig i stand til, at vækker en række følelser op i en, og få en til at glemme dagligdagens problemer.
Det kommer derfor ikke bag på os, at mange mennesker går med drømmen om, at blive en succesfuld DJ. Men hvordan kommer man så bedst muligt i gang? Dette er ofte det, der holder en tilbage når det kommer til, at forfølge ens drømme.
Mange mennesker ved simpelthen ikke, hvor de skal begynde. At have en handlingsplan, er den bedste måde at komme i omdrejninger. 

Nedenfor er listet 6 punkter for, hvordan du bedst kommer i gang med Dj-drømmen: 

1. Vær med på beatet

Det første og mest afgørende punkt er at du aktivt lytter til musik. Lyt derfor dagligt til f.eks. andre DJ tracks på enten Soundcloud, YouTube eller Mixcloud.
Tag ud i byen og på natklubber for at lytte til diverse DJs spille. Få en fornemmelse for musikken og en forståelse af, hvordan man opbygger et "set", og hvordan dynamikken bag dette fungerer.
Med tiden vil du få en god flair for hvordan det hele skal gøres, og finde ud af hvilken genre du bedst kan lide. Det kan f.eks. være house music, dansehall, techno eller pop?

2. Køb af DJ udstyr

Dernæst skal du have købt noget software og udstyr for at komme i gang med ”dabbling”. Ableton, Traktor og Serato er alle populære software med hver deres egen særskilte fordele.
Ud over et software skal du også bruge et godt udstyr til selve mixing-processen. Du kan altid opgradere dit udstyr senere hen, men det er vigtigt at du til, at starte med køber en grundlæggende opsætning. Pioneer's industristandard DJM-850 mixer eller Denon DN-X1600 er begge gode alternativer.
Med et software og en mixer ved hånden kan du begynde at udforske og prøve dig frem. Du kan lære meget af bare at være nysgerrig og at kaste dig ud i tingene. Vi anbefaler også, at du i begyndelsesfasen ser nogle forskellige YouTube tutorials (øvelsesvideoer) inden for software programmer.

3. Tilmeld dig DJ-kurser

Det er begrænset hvor meget du kan få ud af ved kun at prøve dig frem med diverse software, lytte til andre Dj-sets og, at se online øvelsesvideoer på Youtube.
Når du når til det punkt, hvor alt begynder at blive en smule bekvemt, bør du overveje at tilmelde dig nogle DJ-kurser. Der findes et hav af kurser at vælge imellem, det hele handler i bund og grund om, at finde ud af hvilken retning du helst vil gå.

4. Mixtape indspilning 

Når du føler, at du har fået godt styr på det med software og udstyr, og de grundlæggende ting sidder på rygraden, er det blevet tid til at tage skridtet videre. Tiden er nu inde til, at du lære at sammensætte et ”set”.
Ideen her, er at give publikum en oplevelsesrejse via musikken. Efter at have lyttet til andre DJ'er sets, bør du have en grundlæggende ide om, hvordan man strukturerer et mix set.
Brug et softwareprogram som Logic eller Ableton til at indspille din mixtape, og del den efterfølgende på Facebook, Soundcloud eller Mixcloud for, at få noget feedback og skabe noget omtale.
Du kan også bruge din mixtape som værende dit "demo", som du kan vise frem til diverse klubber og promotorer.

5. Udforsk Dj-miljøet

Det næste step, som du bør tage, er at vise dig frem i Dj-miljøet, og komme ud og få spillet en masse. Du kan f.eks. starte med at spille til privatfester for venner eller til fødselsdagsfester. Du skal i og for sig udnytte hver eneste mulighed, som du får for at optræde.
Udforsk også Dj-miljøet ved at gå til diverse klubfester og arrangementer, som har med branchen at gøre. På denne måde bliver du en del af et fællesskab, hvilket er meget vigtigt.
En anden god tilgang er, at du aktivt opsøger diverse lokale barer for, at tilbyde dem nogle minikoncerter.

6. Hold dig kørende 

Nu skulle du være klædt godt på til at erobrere Dj-miljøet med storm. Øvelse gør mester som de siger. Det er derfor vigtigt, at være konsistent, således at du kan fortsætte den positive udvikling.
Sæt dig selv nogle delmål. Dette kan f.eks. være at du inden for et x antal måneder, skal have optrådt x antal gange.

Kast dig ud i det

For at man kan være i stand til forfølge sine drømme, kræver dette handling. Tag springet og start i dag, der er ingen grund til at vente.

Udover at komme i omdrejninger hvad angår ens drømme, synes mange mennesker også, at pengemangel kan være en stor udfordring.
Derfor har vi i Ferratum lavet en enkel og fleksibel Kredit, så du nemt og hurtigt kan få adgang til dét du lige står og mangler.
Vi er her for at hjælpe dig med at forfølge dine drømme.

Du kan ansøge om en Ferratum Kredit her, eller  inde på vores hjemmeside, og blive kreditvurderet inden for ganske kort tid.
Når dit lån er blevet godkendt, udbetales pengene derefter til din NemKonto inden for 45 min.