Vinterrejse i Europa

Vinteren er for mange en kedelig og trist årstid, hvorfor de fleste af os drømmer om en vinterrejse til sydens sol! Hvad enten om du elsker eller afskyr vinteren, kan vi alle godt have brug for at trække stikket ud og tage en velfortjent pause fra de vante rammer. Findes der noget bedre end at tage på en afslappende ferie med rig mulighed for afkobling fra hverdagens stress?
Læs med og få fire gode bud på vinterrejser i Europa. 
 

1. Athen, Grækkenland

Hvis dit ønske er at komme væk fra den danske kulde og nede i varmen, er Athen et godt valg. Om vinteren er der færre turister og billetpriserne er relative lave, hvilket bl.a. betyder at du kan komme billigt afsted. Færre turister betyder også at du kan opleve diverse seværdigheder som f.eks. Akropolis uden besvær.

Selvom januar betragtes som årets koldeste måned de fleste steder i Europa, er gennemsnit temperaturen i Athen forholdsvis mild og ligger mellem 10-15 grader.

2. Rovaniemi, Finland

Kan du derimod godt lide vinteren, og derfor ikke kan få nok af kulde, sne og julestemning, så er Rovaniemi i Finland en fantastisk vinterdestination. Et oplagt sted for vinter turister og børnefamilier, er Santa Claus Village.

Santa Claus Village, som anses for at være Julemandens landsby er et oplevelsescenter nær Rovaniemi i den finske del af Lapland. Landsbyen er et eventyrligt sted, der bl.a. byder på private og hyggelige hytter samt gode restauranter og caféer. Derudover kan man komme på rensdyr-, husky- og snescooter-safari, samt opleve en masse andet sjov i landsbyen. Det er mest optimalt at besøge landsbyen ved jule- og vintertid.

3.  De kanariske øer

De Kanariske Øer er et sikker valg, hvis du er på udkig efter gode rejser til sydens sol og palmer. Tenerife er den største af ørerne og her kan du med garanti nyde sydens sol med en temperatur på mindst 21 grader i januar måned. Med andre ord, er Tenerife det perfekte sted at søge tilflugt fra vinterens kulde og mørke.
På De Kanariske Øer kan du bl.a. opleve hvidt sand, klipper og klitter med rig mulighed for en række forskellige vandaktiviteter, herunder surfing, kajak og vandski.

4. Tallinn, Estland

En anden oplagt rejsedestination for vinter turister, er Tallinn i Estland! Her kan du opleve en kombination af vinterligt eventyr med middelalder stemning. En spadseretur gennem den middelalderlige gamle bydel, er klart et besøg værd, når man er på ferie i Tallinn. Her kan du bl.a. opleve en masse smukke kirketårne med Gotisk arkitektur og brostensbelagte, hyggelige gader. Derudover har byen en masse andet at byde på, som f.eks. lækre restauranter, hyggelige caféer og mange spændende museer.
 

Din næste ferie er blot få klik væk

Hos Ferratum hjælper vi også med finansieringen af rejser.
Få nemt og hurtigt råd til drømmerejsen ved hjælp af vores kredit.
Lån nu på ferratum.dk og færdiggør din ansøgning på blot få minutter! Vi stiller ingen dumme spørgsmål og pengene betales inden for 45 minutter. Så hvad venter du på? Pak kufferten og kom afsted allerede i dag.