Vinterrejser i Europa

Vinterrejse i Europa

Vinteren er for mange en kedelig og trist årstid, hvorfor de fleste af os drømmer om en vinterrejse til sydens sol! Uanset om du elsker eller afskyr vinteren, kan vi alle godt have brug for at trække stikket ud engang imellem, og forkæle os selv med en afslappende ferie. Læs med her og få fire gode bud på vinterrejser i Europa. 
 

1. Athen, Grækenland

Hvis dit ønske er at komme væk fra den danske kulde og ned til varmen sydpå, er Athen et glimmerende valg. Om vinteren er der færre tourister og billetpriserne er relative billige, hvilket bl.a. betyder at du kan have det sjovt uden nødvendigvis, at skulle overstige dit feriebudget, samt opleve diverse seværdigheder som f.eks Akropolis uden besvær. 

Selvom januar betragtes som årets koldste måned de fleste steder i Europa, er temperaturen i Athen forholdvis mild og ligger i gennemsnit på 10-15 grader. 

2. Rovaniemi, Finland

Kan du derimod godt lide vinteren, og derfor ikke kan få nok af den kolde temperatur, så er Rovaniemi i Finland en fantastisk vinterdestination.
Omgivet af den arktiske ørken, er "Santa Claus Village" et  hyggeligt sted, der klart bør opleves. Her kan du f.eks. opleve gode butikker, hyggelige restauranter og caféer. Derudover kan man komme på snescooterture. Santa Claus Village, som anses for, at være Julemandens landsby, har åbnet året rundt. Dog er det mest oplagt at besøge stedet i løbet af december måned.

3. De kanariske øer

De Kanariske Øer er et sikker valg, hvis du er på udkig efter gode rejser til sydens sol. Tenerife er den største af ørerne og her kan du med garanti nyde sydens sol med en temperatur på mindst 21 grader i januar måned. Med andre ord, er Teneife det perfekte sted at søge tilflugt fra vinterens kulde og mørke.

På De Kanariske Øer kan du bl.a. opleve hvidt sand, klipper og klitter med rig mulighed for en række forskellige vandaktiviteter, herunder surfing, kajak og vandski.

4. Tallinn, Estland

Er du til vinterkulde og sne, så er Tallinn i Estland lige sagen! Her kan du bl.a. opleve et vinterlige eventyr med middelalder stemning. En spadseretur gennem den middelalderlige gamlebydel, er klart et besøg værd, når man er på ferie i Tallinn. Her kan du bl.a. opleve en masse smukke kirketårne med Gotisk arkitektur og brostensbelagte, hyggelige gader. Derudover har byen en masse andet at byde på, som f.eks. lækre restauranter, hyggelige caféer og mange spændende museer.
 

Din næste ferie er blot få klik væk

Hos Ferratum hjælper vi også med finansieringen af rejser.
Få nemt og hurtigt råd til drømmerejsen ved hjælp af vores kredit.
Lån nu på ferratum.dk og færdiggør din ansøgning på blot få minutter! Vi stiller ingen dumme spørgsmål og pengene betales inden for 45 minutter. Så hvad venter du på? Pak kufferten og solhatten og kom afsted allerede i dag!