Black Friday

 

Så er Black Friday endelig her!
Fejr dagen med vores eksklusive tilbud til nye kunder– 60 dages betalingsfrihed samt 30 dages rentefrihed i hele november. Oveni dette får man et gratis lod i Ferratums giveaway!
Nye kunder deltager automatisk i Ferratums giveaway, når de ansøger om en kredit i novemver måned.

 

Ansøg nu
 

Konkurrenceregler

 

1. Arrangør og deltagelsesperioden

Giveaway konkurrencen arrangeres af Ferratum Danmark ApS (i det følgende "arrangøren") og er gældende t.o.m. søndag den 2. december 2018.

 

2. Deltagelse

For at deltage i konkurrencen, skal man ansøge om en ny kredit hos Ferratum. Derudover skal du være over 23 år og bo i Denmark samt opfylde Ferratums øvrige lånevilkår. Herefter er man automatisk med i lodtrækningen om at vinde Ferratums giveaway præmie.

Konkurrencen er gældende t.o.m. d. 2. december 2018. Lånet skal derfor være bevilget før kl. 23.59 denne dato og vinderen vil blive fundet ved tilfældig lodtrækning. Vinderen trækkes den 3. december 2018 og får direkte besked.

 

3. Konkurrencepræmie

Præmien består af en trådløs bluetooth højtaler samt en powerbank og har en værdi på 500 kr. Vinderen kan ikke ombytte præmien til kontanter. Hvis vinderen af konkurrencen ikke kan kontaktes inden for én måned efter udpegningen, forbeholder arrangøren sig ret til at udpege en ny vinder.

 

4. Arrangørens og vinderens ansvar

Vinderen af præmien er ansvarlig for evt. omkostninger relateret til modtagelse eller brug af præmien eller udgifterne og/eller skatter relateret til deltagelse i konkurrencen. Vinderen af præmien fritager arrangøren for alt ansvar, der opstår som følge af eller er et resultat af deltagelse i konkurrencen eller modtagelse af præmien. Vinderen af præmien fritager arrangøren for alt ansvar relateret til senere brug af præmien eller mangler relateret til den såvel som kvæstelser eller skader, der forårsages eller siges at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller indløsning eller brug af præmien. Denne ansvarsfralæggelse forringer dog ikke forbrugerens rettigheder iht. gældende lovgivning. Arrangørens ansvar i forhold til deltagerne overskrider ikke værdien eller beløbet af den præmie, der er omtalt i disse regler.

Ved at deltage i denne konkurrence bekræfter deltageren at han/hun er berettiget til at deltage i konkurrencen og accepterer alle vilkår og betingelser, som arrangøren har fastsat for konkurrencen. Deltageren tillader indsamling og behandling af hans/hendes personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og offentliggørelse af hans/hendes navn på Ferratums officielle kanaler.

Alle klager over konkurrencen skal indsendes på e-mail til kundeservice@ferratum.dk senest en uge efter kampagnens afslutning.

 

Ansøg nu