Få en hurtig kredit hos Ferratum

Hurtig lån - hos Ferratum går det stærkt!

 

 

Hvad ville du gøre, hvis du fik muligheden for at få en langvarig drøm opfyldt? Ville du gribe chancen med det samme eller ville du tøve?

Når det handler om at få sine drømme realiseret, så kan manglen på penge desværre være en hindring for rigtig mange mennesker. Hos Ferratum skaber vi de nødvendige rammer for de handlekraftige, så de kan tage springet til storhed. 

Er du i tvivl om, hvad det vil koste dig at låne penge hos os, så benyt venligst vores låneberegner nedenfor eller læs mere om, hvordan låneberegneren kan være dig behjælpelig.

Den månedlige ydelse: 
X


Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

 

Indfri dine drømme gennem et hurtig lån

 


 

Står du og har brug for at låne penge, og har du brug for at få dem ind på kontoen i en fart, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum kan vi nemlig tilbyde hurtig lån til dig, der står og mangler penge, og hvor det helst ikke kan gå hurtigt nok. Pengene går hurtigt ind på din NemKonto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun 45 minutter før du har pengene på kontoen. Dette forudsætter dog at du ansøger inden for vores åbningstid
Låner du uden for vores åbening, modtager du pengene hurtigst muligt og senest næste hverdag inden kl. 9. Så når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Vores hurtige udbetaling findes ingen andre steder.

Uanset om du står og skal have en hjælpende hånd til at indfri dine drømme, eller blot for at få atter styr på økonomien, er et hurtig lån et godt alternativ, da pengene fås hurtigt, nemt og sikkert – præcis ligesom en Ferratum Kredit. Et hurtgt lån eller vores hurtige kredit kan være brugbare i mange tilfæde. Her er et par eksempler: 
 

En ulykke kommer sjældent alene
 

Du kender sikkert til udtrykket “En ulykke kommer sjældent alene”. Budskabet bag dette ordsprog er, at når noget først er gået galt, må man være forberedt på, at der vil følge mere af samme slags. Ift. ens privatøkonomi, kan dette sammenlignes med uforudsete udgifter. Ofte når man tager højde for én udgift, ender man altid med at have andre uventede udgifter hængende over hovedet.

Heldigvis findes der mange måder, hvorpå du nemt og hurtigt kan få styr på økonomien. Dette kan du f.eks. gøre ved hjælp af et hurtigt lån, men for rigtig mange mennesker, er en 30 dages rentefri Kredit hos Ferratum en perfekt, hurtig og enkel løsning til at få styr på økonomien igen.
 

Til bestemte anledninger
 

Du har muligvis været flere måneder om at planlægge dit bryllup, og endeligt efter at have fået styr på bryllupsinvitationerne, bryllupskjolen og cateringfirmaet, kommer du desværre i tanke om, at du både mangler at hyre en fotograf og en DJ til festen. Med et hurtigt lån som minder om en kredit, kan du få hjælp til, at planlægge dit drømmebryllup uden besvær, og dermed sikre dig nogle uforglemmelige minder på bryllupsdagen.
 

I nødstilfælde
 

Du har i de sidste par uger haft en prikkende fornemmelse i tænderne, hvilket især forekommer for hver gang du drikker noget koldt. Det nåede desværre til et ulideligt punkt i weekenden, hvorfor der skulle handles hurtigt! Når det kommer til akut tandpleje eller andre nødstilfælde, bør mangel på penge ikke give anledning til endnu flere smerter. Heldigvis er der hjælp, at hente hos Ferratum i tilfældet af en nødsituation.
 

Når du har brug for dét ekstra
 

Forestil dig følgende scenarie… Efter at have købt møbler og diverse indretningsting til din nye lejlighed, får du en kedelig e-mail fra din udlejer, hvori der står at dit depositum snart forfalder. Et hurtigt lån eller en kredit kan også være nyttigt i forbindelse med en flytning, eller når du har brug for en ekstra penge. 
 

Når du har brug for hjælp til at komme fra A-til-B

 

Hvorvidt din bil lige er brudt sammen eller om, der er sporarbejde på din sædvanlige tog rute, kan vi alle godt have brug for en hjælpende hånd. Står du derfor og mangler et pålideligt transportmiddel, så du nemmere kan komme fra A-til-B? En Ferratum Kredit er et godt redskab til at få dig tilbage på sporet i en fart. Med en kredit kan du nemlig hurtigt låne penge til f.eks. en ny cykel, leasing af en bil, eller køb af en brugt bil.

Uanset hvad du står og mangler penge til, kan du altid få hjælp hos Ferratum Money. Ligesom et hurtig lån, er vores kredit en hurtig og nem måde, at sikre økonomiske midler på, når det skal gå stærkt. 
 

Få ting til at ske - ansøg nu!
 

En Ferratum Kredit er den hurtigste og lettilgængelige måde at sikre penge på, når du har brug for at få tingene til at ske. Dette kan sammenlignes med et hurtig lån.

Når du ansøger om en kredit på vores hjemmeside, vil du få svar på din ansøgning inden for ganske kort tid. Hvis du bliver kreditvurderet, vil pengene blive udbetalt til din NemKonto inden for 45 min. Du kan altså nemt, hurtigt og sikkert ansøge om en kredit hos os.

Ferratum er er en international udbyder af mobile bankløsninger (mobile banking) og digitale forbrugslån. Som pioner inden for finansiel teknologi og mobiludlån har vi siden 2005 udvidet vores aktiviteter til 25 lande.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Ansøg nu