Hvad er Instantor?

Instantor – få dine penge hurtigt

Uanset om det er til at hjælpe dig med at sige ja til en gylden mulighed, tage det næste skridt i din rejse eller hjælpe med en dagligdags begivenhed som en bilreparation, ved vi her hos Ferratum Money, at tiden er afgørende.

Derfor introducerer vi Instantor - et værktøj, der hjælper os med at fremskynde processen med at give dig det online-lån, du har brug for, hurtigt.

Hvad er Instantor?

Instantor er et svensk selskab, der forvalter identiteten og verifikationen, der kræves til behandling af lån og kreditansøgninger, uden at ansøgeren skal sende dokumentation. Dette fremskynder til gengæld låneansøgningen og godkendelsesprocessen.

• Hurtig, nem og sikker online-verifikation

• Lånansøgere logger ind på deres online bank, Instantor gør resten

• Ansøgere modtager et svar 10 minutter efter deres låneanmodning

• Der er ikke behov for at sende ID eller finansielle dokumenter via mail

• Øger sandsynligheden for godkendelse

• Sikker, ingen personlige data gemmes

 

Hvordan virker det?

Indtil for nylig havde verifikation for en hurtig lånegodkendelse betydet, at kunderne manuelt skulle sende en kopi af deres ID sammen med kopier af deres arbejdsgodtgørelser via e-mail, fax eller almindelig post. Med andre ord, så var ansøgningen, verifikationen og godkendelsesprocessen for et online-lån meget tidskrævende.

I dag, takket være Instantor, er verifikation blevet hurtigere og enklere. Lånansøgere logger simpelthen på sin online bankkonto, og verifikationsprocessen gennemføres via et avanceret sikkerhedssystem (SSL, krypteret af VeriSign og Trust-e kryptering).

Når ansøgeren er logget ind på sin bankkonto, sammenligner og kontrollerer Instantor ansøgerens oplysninger og informerer os om hans eller hendes økonomiske situation.

Hvad er fordelene ved Instantor?

I et ord - forenkling. Hvor låneansøgere normalt skal indsende kopier af deres ID og finansielle historie, fremskynder Instantor ansøgningsprocessen.

Instantor hjælper os hurtigt og effektivt i vores beslutningsproces, så du får de penge, du har brug for, når du har behov for det, og uden besvær.

 

 

Ansøg her