Lån penge online

Internettet er et sted for konstant fornyelse, hvor der derfor hele tiden opstår nye muligheder, også når det handler om at låne penge online. Hvis man kigger blot få år tilbage, var det kun bankerne der havde mulighed for, at låne penge ud, og mulighederne andetsteds var begrænset. Derfor var det nødvendigt at stå ansigt til ansigt med ens bankrådgiver og klarlægge hvad pengene skulle bruges på, samt fremvise en lang række af papirer for at få lov til at låne det ønskede beløb.

I dag ser mulighederne for at få lov til at låne, heldigvis noget anderledes ud. I dag er det nemlig muligt at låne penge online, hvor man derfor slipper for at skulle tage turen i banken. Ved at låne pengene online hos Ferratum, slipper man også for at svare på spørgsmål om hvad pengene skal bruges til, hvilket vi nemlig lader være helt op til lånetageren. Med muligheden for at kunne låne penge online, slipper du derved for at skulle ligge søvnløs om natten og være i tvivl om banken nu vil gå med til at bevillige det ønskede lån eller ej.  

Ferratum tilbyder:

  • Kredit – lån op til 20.000 kr.

Læs mere om de to muligheder nederst på siden eller klik ind på de to lånetyper. Er du klar til at låne, kan du her ansøge om lån.

Hvordan låner du penge online? 

Det bliver næsten ikke nemmere at låne penge, end at gøre det online, da processen er utrolig nem og enkel. Du behøver ikke oplyse et hav af informationer, og bliver dit lån godkendt, har du pengene på din konto inden for 45 minutter. Det eneste du behøver at for at kunne ansøge om et online lån hos Ferratum, er internetadgang, en computer eller smartphone og dit NemID. Når du udfylder din online låneansøgning skal du blot vælge, hvor mange penge, du ønsker at låne og opgive dit CPR-nummer, mobilnummer og e-mail.

Hos Ferratum er vi stolte af at have Danmarks hurtigste låneproces – det tager dig under fem minutter at udfylde låneansøgningen og hvis du ansøger i vores åbningstid har du pengene på din konto inden for 45 minutter. Hos Ferratum stræber vi nemlig efter, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge online og derfor arbejder vi hele tiden for at forbedre låneprocessen.

Vi stiller ingen dumme spørgsmål 

Hos Ferratum stiller vi ingen spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Om du mangler penge til en uforudset regning, en storbyferie, eller om din vaskemaskinen er røget sig en tur og du behøver en ny, behøver du ikke fortælle og forklare os, pengene kan frit benyttes. I modsætning til banken, behøver vi nemlig ikke at have indblik i, hvad du skal bruge pengene til eller have dokumentation, i form af lønsedler eller skatteopgørelser.
Derudover behøver du heller ikke stille sikkerhed, når du låner penge hos Ferratum.
Dette gør blot, at lånet er endnu nemmere og mere attraktivt at optage. 

Hvor meget kan du låne online? 

*Hos Ferratum tilbyder vi ikke længere mikrolån, men i stedet en kredit. Med en Ferratum Kredit kan du låne helt op til 20.000 kr. Hos Ferratum ønsker vi at det både skal være nemt, hurtigt og sikkert at låne penge online.