Låneberegner

Ferratums låneberegner
 

 

Vores låneberegner viser dig, hvad det vil koste dig at låne penge hos os. Låneberegningen tager udgangspunkt i det beløb, som du ønsker at låne – samt lånetiden og størrelsen på ÅOP. Vores låneberegner er et effektivt redskab, da den beregner en fuld finansiering af kreditten. På denne måde kan du danne dig et godt overblik. 

Uanset om du har brug for en hjælpende hånd til finansiering af drømmerejsen, renoveringen af lejligheden eller noget helt tredje, så står vi i Ferratum altid klar til at hjælpe dig!

Hos Ferratum bestræber vi os på at hjælpe vores kunder på rette vej, ved at tilbyde de nødvendige midler således, at de kan få mere luft i økonomien.

Med vores Ferratum Kredit er dette netop muligt. Kreditten er nemlig et utroligt fleksibelt produkt, som kan tilpasses dine behov og ønsker! Desuden betaler du kun for udnyttet kredit. Smartere og mere fleksibelt bliver det ikke!
 

Sådan anvender du låneberegneren
 

Ved brug af vores låneberegner, kan du altså nemt finde ud af det fulde tilbagebetalingsbeløb på dit potentiel lån. Du skal blot angive det beløb, du ønsker at låne. Låneberegneren beregner derefter renten på kreditten, og i kolonnen til højre ses det samlet tilbagebetalingsbeløb.

Den månedlige ydelse: 
X


Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

 

Ferratum Kredit
 

Ferratum Kredit – er et produkt, som kun tilbydes hos Ferratum Money. Med en kredit hos os betaler du en relativ lav månedlige ydelse, så du ikke føler dig for presset økonomisk. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle betale hele lånet tilbage på én gang, men kan gøre dette løbende, og derved have et godt overblik over din økonomi. Der er altså ikke nogen fast løbetid på kreditten. 
 

Ingen yderligere omkostninger
 

Vi har en stærk tro på at åbenhed og gennemsigtighed er vejen frem. Derfor operer vi som en direkte långiver, hvor der ikke er nogen tredjeparter involveret i vores arbejdsprocedure eller ansøgningsproces. Desuden er der ingen skjulte gebyrer, omkostninger eller ubehagelige overraskelser ved at optage et lån hos os, hvorfor du trygt kan stole på vores låneberegner.
 

Hvad er renter?
 

Renter er det gebyr, som en kunde eller låntager opkræves for at låne penge fra en långiver. Endvidere udregnes renter i procentdele af den lånte kapital, altså lånets samlede beløb. Størrelsen på renten kan variere alt afhængig af lånetypen. Det er derfor altid en god idé at tjekke det inden du optager lånet. Læs mere om vores gode låneråd, hvis du stadig er i tvivl. 
 

Ansøg nu