Personlige lån – online


 

Når særlige muligheder byder sig, bør man klart gribe chancen, men for at få det bedste ud af situationen, har man dog behov for de rette midler.

Desuden er der andre vigtige faktorer som også spiller ind i sådan en situation, som f.eks. timing og bekvemmelighed. Det kan sagtens ske, at en god mulighed byder sig, hvor man er så heldig at have de økonomsike midler på plads, men at timingen desværre er elendig.

Hos Ferratum bestræber vi efter, at gøre vores kunders drømme til virkelighed. Med vores produkt, Ferratum Kredit kan du optage et personligt lån online og dermed få råd til det du drømmer om. 

Et online lån er nøjagtigt det samme som et forbrugslån og vi hjælper dig uanset drømme og behov.
 

Penge fører til større muligheder

 

Nogle mener at penge fører til større økonomisk frihed, samt skaber muligheder, så man kan forfølge sine drømme, ambitioner og endda imødekomme økonomiske vanskeligheder når disse opstår pludseligt.
Når man har penge behøver man altså ikke at nøjes, eller for den sags skyld være nødsaget til altid at vælge det første og det bedste. Man står derfor økonomisk bedre stillet til f.eks. at rejse noget oftere.
 

Så enkelt kan det være
 

Hos Ferratum Money vægter vi enkelhed højt, hvorfor du kan låne penge let og hurtigt hos os. Et personligt lån taget online på vores hjemmeside, er altså en nem måde at sikre økonomiske midler på, især når du har brug for at få tingene til at ske omgående.

Det betyder, at du med et personligt online lån nemt kan få adgang til penge, når det virkelig gælder. Du kan på vores hjemmeside ansøge online døgnet rundt og du slipper derfor for lange ventekø og kedeligt papirarbejde.

Vi tilbyder personlige lån online og helt op til 20.000 kr. uden en fast løbetid. Det tilbudte beløb afhænger af en række faktorer, herunder din kreditscore og din tilbagebetalingsevne. Men fremfor alt er det et krav, at du opfylder vores lånevilkår for at vi kan bevillige dig et lån. 

Vores hurtige og nemme online ansøgningsformular tager blot få minutter at udfylde, og en låneafgørelse på dit lån laves inden for få minutter. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun 45 min. før du har pengene på din NemKonto. Så bliver det vist ikke bedre!

 

Førstegangskunde 

 

Som ny kunde kan du låne rentefrit i 30 dage! Du betaler altså 0% i rente for dit første lån hos os.
Efter at have optaget dit personlige lån online, skal du blot sørge for at tilbagebetale det fulde beløb inden forfaldsdatoen (de 30 dage). På den måde betaler du kun for udnyttet kredit, hvorfor der ikke bliver pålagt renter på dit lån.

 

 

Få et personligt lån