VIND EN MÅNEDS FORBRUG AF KONCERTBILLETTER!

 

Nu kan du vinde et Fan All Access Pass fra Live Nation, der giver dig og en ledsager adgang til de største og bedste koncerter i Denmark. 
 

Konkurrencebetingelser:

 

*For at deltage i konkurrencen, skal man enten foretage et udtræk på en eksisterende kredit eller ansøge om en ny kredit hos Ferratum. Derudover skal du være over 23 år og bo i Denmark. Herefter er man automatisk med i lodtrækningen om et Fan All Access Pass. 
 
*Konkurrencen er gældende t.o.m. d. 24. oktober 2018. Hvis du har en eksisterende kredit skal udtrækket være lavet før kl. 23.59 denne dato, og hvis du er ny kunde skal lånet være bevilget før kl. 23.59 denne dato og vinderen vil blive fundet ved tilfældig lodtrækning.

 

* Der udloddes i alt et Fan All Access Pass, som giver adgang til 2 personer. Vinderen trækkes den. 25 oktober 2018 og får direkte besked og vinderens navn vil også blive offenliggjort på Facebook. Præmien bliver leveret af Live Nation, som sender dit personlige Ferratum Live Nation Fan All Access Pass til dig og står for booking af billetter til de arrangementer, som du gerne vil med til. Præmien har en værdi af 26.042 DKK, kan ikke ombyttes til kontanter og kan kun anvendes indtil fra den 1. til den 30. november 2018. 
 

*Konkurrencen er hverken sponsoreret, finansieret af, eller på anden vis associeret med Facebook.
 

Deltag ved at klikke på én af ikoner nedenfor og følg anvisningerne dertil:

 

Ny kunde? Brug denne knap

Ny kunde

Allerede kunde? Brug denne knap 

Eksisterende kunde

 

*Er du vild med konkurrencer og gratis ting? Følg os gerne på Facebook og hold dig opdateret omkring vores ugentlige #FerratumFridays konkurrencer, hvor du hver fredag kan vinde 500 kr. - kvit og frit!