Forbrugslån – få råd til flere glæder i hverdagen 

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

Fordele ved en Ferratum Kredit

Kreditgrænse 

1.500 kr. - 20.000 kr. 


Fleksibel løbetid
 
 • Rentefri de første 30 dage
   
 • Kort ansøgningsprocess
   
 • ​Udbetaling indenfor 45 minutter
   
 • 2 betalingsfrie måneder på 1 år
   
 • Månedligt afdrag: min. 500 kr. eller 12,5% af det udestående beløb afhængig af hvad der er størst
   
 • Indfri Ferratum Kreditten uden ekstra omkostninger 

 

 

Tilbage til forsiden 
 

Forbrugslån - få råd til flere glæder i hverdagen

Et forbrugslån kan give lidt ekstra luft i hverdagen og i ens økonomi. Hvis du går og drømmer om en ferie, om at besøge familien der bor langt væk, eller der dukker en uforudset regning op eller vaskemaskinen ryger sig en tur, kan et forbrugslån være en mulighed for at få lidt ekstra råderum. Et forbrugslån kan optages både hos banker eller hos online institutter. 
 

Bedre end forbrugslån. Hvad er kravene for kredit? 

Hos Ferratum tilbyder vi en mere fleksibel løsning end et forbrugslån. Vi tilbyder kredit til danske statsborgere, der er fyldt 21 år, passerer vores kreditcheck og ikke står registreret i Debitor Registeret eller hos RKI. Hvis du opfylder disse meget simple lånevilkår, er du kun få skridt væk fra nemt og hurtigt at kunne ansøge om en kredit frem for et forbrugslån. Ansøgningsprocessen til en kredit modsat et forbrugslån i et institut er både nem og enkel. 

Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til. Om du har lyst til at bruge dem til at dække ubetalte regninger, tage en weekend tur til Paris eller bruge dem på den cykel du længe har gået og sukket efter, er fuldstændig op til dig. Det eneste vi kræver, er blot at du betaler lånet tilbage til den aftalte tid.

Hvis du derimod skal optage et forbrugslån i din bank, stiller de hurtigt mange flere krav. Her skal du oftest stille sikkerhed for lånet, samt præcist vide hvad du skal bruge pengene til. Derudover skal der oftest også medbringes en del dokumenter der skal udfyldes, og der er længere ventetid på at få pengene udbetalt til din konto.
Hos os vil du inden for vores åbningstid, have pengene i løbet af 45 minutter – så her er der fart på. 

Lån uden sikkerhed med en kredit i stedet for et forbrugslån 

Her hos Ferratum skal du som sagt IKKE stille sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om dokumentation eller andet bøvl! Alt, du skal gøre er, at udfylde vores online ansøgningsformular og godkende Ferratums lånevilkår. Herefter går der ikke længe før du kan have pengene på kontoen.

Der går kun 45 min, hvis du låner inden for vores åbningstid. Er du uheldig og misser vores åbningstider, så går det alligevel stærkt, og pengene vil være klar til dig næste morgen inden kl. 9. Vi sørger altså for, så snart at du har godkendt vores lånevilkår, at udbetalingen sker hurtigst muligt til din NemKonto. Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Så kig nærmere på vores FAQ her finder du de oftest stillede spørgsmål. Du kan også altid kontakte vores kundeservice, hvis der er noget du er i tvivl om.

Ferratum tilbyder kredit, hvor man har mulighed for at låne op til 20.000 kr. Kredit kan være en bedre løsning, hvis man ønsker et mere fleksibelt lån, og heller ikke her blander vi os i, hvad pengene skal bruges til. Læs mere om Ferratum kredit.