Hurtig lån – hos Ferratum er der fart på

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

Fordele ved en Ferratum Kredit

Kreditgrænse 

1.500 kr. - 20.000 kr. 


Fleksibel løbetid
 
 • Rentefri de første 30 dage
   
 • Kort ansøgningsprocess
   
 • ​Udbetaling indenfor 45 minutter
   
 • 2 betalingsfrie måneder på 1 år
   
 • Månedligt afdrag: min. 500 kr. eller 12,5% af det udestående beløb afhængig af hvad der er størst
   
 • Indfri Ferratum Kreditten uden ekstra omkostninger 

 

 

Tilbage til forsiden 
 

Hurtig lån hos Ferratum

Står du og har brug for at låne penge, og har du brug for at få dem ind på kontoen i en fart, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum kan vi nemlig tilbyde hurtig lån til dig, der står og mangler penge, og hvor det helst ikke kan gå hurtigt nok. Pengene går hurtigt ind på din konto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun 45 min. Før du har pengene på din konto. Dette forudsætter dog at du ansøger inden for vores åbningstid.

Så når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Vi har lange dage, så vores åbningstid er mellem kl. 9 og 17 på hverdage. Låner du uden for dette tidsrum, modtager du pengene hurtigst muligt og senest næste hverdag inden kl. 9. Dvs. låner du torsdag aften kl. 21, står pengene på din konto næste morgen, senest kl. 9.

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>

Sådan ansøger du om et hurtig lån hos Ferratum 

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb  i vores låneberegner, udfyld da ansøgningen med din e-mailadresse, CPR-nummer og mobiltelefonnummer. Til sidst skal du blot gennemføre låneansøgningen ved at trykke ansøg. Herefter er du næsten i mål, og pengene kan snart være på vej til din konto.

Din ansøgning om et hurtigt lån gennemgår en individuel kreditvurdering hos os, og du vil straks på skærmen blive informeret om, hvor meget du kan låne i denne omgang. Når du har besluttet dig for, om du vil have pengene overført, underskriver du med NemID og pengene er på vej med fuld fart!

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>> 

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>