Hurtig lån

Ferratum mikrolån

Ferratum kredit

Hvor meget ønsker du at låne?

Antal dage for lånets løbetid

Dit lån på X har X løbetid og giver samlede kreditomkostninger på X. Debitorrente X (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er X. Ydelsen X. ÅOP X. Du modtager en faktura på email, som forfalder X efter udbetalingen af lånet.

 

Har du modtaget en kampagnekode kan du få rabat på dit udtrækningsgebyr ved at indtaste den nedenfor.

 

Ønsket beløb

Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10.000 kr. vil have en ÅOP på x baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1.465,91 kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 7.590,94 kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 17.590,95 kr. Den variable debitorrente er 103,4 % udgør i eksemplet. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato.
 

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34%

Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit.

* Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Hurtig lån – hos Ferratum er der fart på

Søger du et lån med fart på, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum tilbyder vi hurtige lån til dig, der står og mangler penge her og nu. Pengene går hurtigt ind på din konto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun ganske kort tid, før du har pengene sat ind på din NemKonto.

Og når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Du kan have pengene på din konto inden for 45 minutter, såfremt du låner inden for vores åbningstid. Vi har lange dage, så vores åbningstid er mellem kl. 8 og 20 på hverdage og kl- 10 til 17 om lørdagen. Låner du uden for dette tidsrum, modtager du pengene hurtigst muligt og senest næste hverdag inden kl. 9. Dvs. låner du torsdag aften kl. 21, står pengene på din konto næste morgen senest kl. 9.

Ingen dumme spørgsmål

Hos Ferratum stiller vi ingen dumme spørgsmål. Hvad du skal bruge lånet til er helt op til dig selv - om du vil bruge dem på en ferie, en tur til tandlægen eller noget helt tredje, vi blander os ikke. Alt vi beder om er, at du er fyldt 23 år, ikke står i RKI eller Debitor Registret samt har en dansk folkeregisteradresse. Opfylder du disse simple krav, kan du ansøge om et hurtig lån hos Ferratum.
Ferratum tilbyder hurtige lån til lave renter med løbetider på 15, 30 og 45 dage, alt afhængig af størrelsen på dit lån.

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb samt løbetid, udfyld da ansøgningen med din e-mailadresse, CPR-nummer og mobiltelefonnummer. Til sidst skal du blot gennemføre låneansøgningen ved at trykke ansøg. Herefter er du næsten i mål med låneansøgningen, og pengene kan snart være på vej til din konto.
Din ansøgning om hurtig lån gennemgår en individuel kreditvurdering hos os, og du vil straks på skærmen blive informeret om, hvor meget du kan låne i denne omgang. Når du har besluttet dig for, om du vil have pengene overført, underskriver du med NemID og pengene er på vej med fuld fart!

Er du i stedet interesseret i en kredit løsning, så tilbyder Ferratum også kredit. Her går det lige så hurtigt, men lånetypen vil være anderledes. Læs her mere om ferratum kredit.

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>> 

Påbegynd din låneansøgning fra boksen øverst på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr!