Hurtig lån

Ferratum mikrolån

Ferratum kredit

Hvor meget ønsker du at låne?

Antal dage for lånets løbetid

Dit lån på X har X løbetid og giver samlede kreditomkostninger på X. Debitorrente X (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er X. Ydelsen X. ÅOP X. Du modtager en faktura på email, som forfalder X efter udbetalingen af lånet.

 

Du modtager pengene på din konto med rekordfart. Har du en kampagnekode, kan du få rabat på dit udtrækningsgebyr.

 

Ønsket beløb

Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10.000 kr. vil have en ÅOP på x baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1.465,91 kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 7.590,94 kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 17.590,95 kr. Den variable debitorrente er 103,4 % udgør i eksemplet. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato.

Lån penge hos Ferratum – nemt og hurtigt 

Søger du et hurtigt lån, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum tilbyder vi hurtige lån til dig, der står og mangler penge her og nu. Pengene går hurtigt ind på din konto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun ganske kort tid, før du har pengene sat ind på din NemKonto.

Og når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Låner du (i det øjeblik du godkender lånet med NemID) mellem kl. 8 og 20 på hverdage, modtager du pengene inden for 45 minutter! Låner du uden for dette tidsrum, modtager du pengene næste hverdag inden kl. 9. Dvs. låner du torsdag aften kl. 21, står pengene på din konto næste morgen senest kl. 9.

 

Ingen dumme spørgsmål

Vi stiller ingen dumme spørgsmål til, hvad du skal bruge lånet til - det er helt op til dig selv. Alt vi beder om er, at du er fyldt 23 år, og ikke står i RKI eller Debitor Registret. Opfylder du disse simple krav, kan du ansøge om et hurtig lån hos Ferratum. Ferratum tilbyder hurtige lån til lave renter med løbetider på 15, 30 og 45 dage, alt afhængig af størrelsen på dit lån.

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb samt løbetid, udfyld da din emailadresse, dit CPR-nummer og dit mobiltelefonnummer og gennemfør låneansøgningen. Herefter er du næsten i mål med låneansøgningen, og pengene kan snart være på vej. Din ansøgning om hurtig lån gennemgår en individuel kreditvurdering hos os, og du vil straks på skærmen blive informeret om, hvor meget du kan låne i denne omgang. Når du har besluttet, om du vil have pengene overført, underskriver du med NemID og pengene er på vej!

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>> 

Påbegynd din låneansøgning fra boksen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr!