Hurtig lån – hos Ferratum er der fart på

Ferratum mikrolån

Ferratum kredit

Hvor meget ønsker du at låne?

Antal dage for lånets løbetid

Dit lån på X har X løbetid og giver samlede kreditomkostninger på X. Debitorrente X (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er X. Ydelsen X. ÅOP X. Du modtager en faktura på email, som forfalder X efter udbetalingen af lånet.

  • Hurtig udbetaling -  Du har pengene på kontoen indenfor 45 min, hverdage mellem 08:00-20:00 og Lørdag mellem 10:00 og 17:00.

  • Fleksibel afbetaling - Du bestemmer selv hvor lang tid at din kredit skal være aktiv, jo hurtigere du betaler desto lavere renter får du!

  • Altid lige ved hånden - Hvis du har spørgsmål til os eller har brug for hjælp, så sidder vi altid klar til at tage imod din henvendelse på chat og tlf 70201047. 

Ferratum Kredit er en løbende kredit, som har til formål at opfylde kortfristede behov for penge. Du kan nemt udligne din kredit, når du fx har fået løn. Er kreditten udlignet, betaler du ikke længere omkostninger, men har stadig kreditten til rådighed, hvis du igen får behov. Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at hele kreditten udtrækkes straks og tilbagebetales over 12 måneder

 

Kreditbeløb: 2722.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Den månedlige ydelse: 226.89 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Variabel debitorrente: 103,4 %

Ønsket beløb

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 42 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34%

Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit.

* Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Står du og mangler penge nu og her, og har brug for at få dem ind på kontoen i en fart, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum kan vi nemlig tilbyde hurtig lån til dig, der står og mangler penge, og hvor det helst ikke kan gå hurtigt nok. Pengene går hurtigt ind på din konto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID, går der kun 45 min. Før du har pengene på din konto. Dette forudsætter dog at du ansøger inden for vores åbningstid.

Så når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Vi har lange dage, så vores åbningstid er mellem kl. 8 og 20 på hverdage og kl. 10 til 17 om lørdagen. Låner du uden for dette tidsrum, modtager du pengene hurtigst muligt og senest næste hverdag inden kl. 9. Dvs. låner du torsdag aften kl. 21, står pengene på din konto næste morgen, senest kl. 9.

Ingen dumme spørgsmål 

Hos Ferratum stiller vi ingen dumme spørgsmål. Hvad du skal bruge dit lån til, er helt op til dig selv. Om du vil bruge pengene på en ferie, en tur til tandlægen eller noget helt tredje, så er det ikke noget vi blander os i.
Det eneste vi beder om er; at du er fyldt 23 år, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret og at du er i besiddelse af en dansk folkeregisteradresse. Opfylder du disse simple krav, kan du nemt og hurtigt søge om et hurtigt lån hos Ferratum.

Hos Ferratum tilbyder vi hurtige lån til lave renter. Løbetiderne på vores lån er enten 15, 30 eller 45 dage, alt efter hvor meget du ønsker at låne.
Inden du ansøger om lånet, kan det derfor være en god ide at regne på, hvornår du vil have det lånte beløb til rådighed igen, så du kan vælge den rette løbetid til dit lån.

Når du låner penge hos Ferratum, behøves du ikke stille sikkerhed for lånet. Dette betyder, at du både slipper for at skulle forklare hvad pengene skal bruges til, og at du ikke behøver stille nogen af dine ejendele som sikkerhed for, at du kan få lov til at låne det valgte beløb.
På den måde kan det næsten ikke blive nemmere eller hurtigere at låne penge hos os.

Sådan ansøger du om et hurtig lån hos Ferratum 

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb samt løbetid i vores låneberegner, udfyld da ansøgningen med din e-mailadresse, CPR-nummer og mobiltelefonnummer. Til sidst skal du blot gennemføre låneansøgningen ved at trykke ansøg. Herefter er du næsten i mål, og pengene kan snart være på vej til din konto.
Din ansøgning om et hurtigt lån gennemgår en individuel kreditvurdering hos os, og du vil straks på skærmen blive informeret om, hvor meget du kan låne i denne omgang. Når du har besluttet dig for, om du vil have pengene overført, underskriver du med NemID og pengene er på vej med fuld fart!

Er du i stedet interesseret i en kredit løsning, så tilbyder Ferratum også kredit. Her går det lige så hurtigt, men lånetypen vil være anderledes. Læs her mere om Ferratum kredit.

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>> 

Påbegynd din låneansøgning fra boksen øverst på siden.