Hvad er en kredit?

Kredit hos Ferratum

Måske troede du, at det kun var muligt at oprette en kassekredit gennem din bank, men Ferratum kan faktisk også hjælpe dig. Ferratum Kredit er vores lånetype til dig, som ønsker et mere fleksibelt lån til en lav ydelse hver måned. Hvis du ønsker at optage en kredit hos Ferratum skal du blot udfylde vores online låneansøgning med dit CPR-nr., mobilnummer samt E-mail.

 

Er du blevet klogere på kredit?
Vi håber, at du er blevet klogere og nu ved, hvad kredit hos Ferratum indebærer. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på chatten eller kundeservice.

 

Ferratum Kredit eller mikrolån?
Hvad kan bedst betale sig? At optage et mikrolån eller en kassekredit gennem Ferratum Kredit? Svaret afhænger først og fremmest af, hvor mange penge du ønsker at låne. Med Ferratum Kredit kan du låne op til 15.000 kr., mens du med et mikrolån kan låne fra 500 kr. til 6000 kr. Gør derfor op med dig selv, hvor stort dit lånebehov er, før du træffer din beslutning.

Hvis du har brug for at låne mere end 6000 kr., så er Ferratum Kredit svaret på dit spørgsmål. Med Ferratum Kredit får du også et mere fleksibelt og billigere lån til en lavere rente end et almindeligt mikrolån. 

 

Hvordan optager du en kredit hos Ferratum?
Ligesom med et almindeligt mikrolån skal du udfylde vores online låneansøgning. Du skal først vælge det beløb, som du ønsker at på udbetalt på din konto med det samme. Dernæst skal du udfylde CPR-nummer, mobilnummer og E-mail. Når du har gjort det får du herefter at vide, hvor høj kredit vi kan tilbyde dig. Gå direkte til ansøgning om Ferratum Kredit>>

 

Fik du svar på dit spørgsmål? Ellers ring til vores kundeservice på telefon: 70201047

Telefonåbningstider: Hverdage 9-20 og Lørdage 10-17.

 

Læs mere om fordelene ved Ferratum Kredit>> 

FAQ>>