Julekalender 2018

Skriv dig op til året julekalender og vind lækre præmier i december. 
Julekalenderen har 24 låger med spørgsmål om Ferratum og dens ydelser. Hver uge quizzer vi om flotte præmier. Tilmeld dig inden den 1. december og få direkte besked når julekalenderen går i luften. 
 

 

Powered by julekalender.dk

 

Konkurrenceregler

 

Julekalenderen leveres af Ferratum Denmark ApS A/S, (CVR: 32 26 33 05). Deltagelse i konkurrencen er gratis og der er ingen købsforpligtelser.

Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du følgende vilkår og betingelser. Ferratum forbeholder sig retten til at ændre eller afbryde konkurrencen og/eller dens vilkår og betingelser på ethvert tidspunkt.

For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark og være mindst 18 år, dog må Ferratums ansatte og deres husstande ikke deltage i julekalenderen. For at deltage i lodtrækningen om en ugentlige præmie i december måned, skal dagens spørgsmål besvares inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, kan vinde ugens præmie. Vinderen vil blive trukket tilfældigt og kontaktet via telefon eller email. Husk at oplyse dit fulde navn, mobilnummer og email*

Hvis de påkrævede oplysninger er registreret forkert, vil præmien gå tilbage i en ny lodtrækning. Præmierne udtrækkes hver uge efter midnat og vinderen modtager en e-mail den følgende dag. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. Ferratum kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at de opkrævet oplysninger vil blive gemt og kan behandles og anvendes i forbindelse med information og markedføring om Ferratums produkter og tjenester på et senere tidspunkt.