Kredit fra Ferratum – lån med rekordfart!

Ferratum Kredit
 

Hvis du har brug for ekstra luft i økonomien, kan en Ferratum Kredit være et godt redskab til at opnå dette på. Med en kredit hos os betaler du en lav ydelse hver måned, så din økonomi ikke bliver for presset af en ekstra udgift. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle betale hele lånet tilbage på én gang, men kan gøre det løbende, og derved beholde lidt luft i økonomien. Nøjagtigt som med en almindelig kassekredit, betaler du kun, når du bruger af din kredit. Smartere og mere fleksibelt bliver det ikke. Du kan ansøge om en Ferratum Kredit helt op til 20.000 kroner. Vi laver en kreditvurdering på blot få sekunder, hvorefter du får tildelt en kreditramme. 

Hvem kan ansøge om en Ferratum Kredit?
 

Alle der har folkeregisteradresse i Danmark, har dansk CPR nummer og som minimum er 21 år kan ansøge om et kviklån via vores hjemmeside. Det kræver dog, at personen ikke er registreret med anmærkninger hos hverken Debitor Registret, RKI eller hos Ferratum selv.

Det er derudover værd at bemærke, at det kun er muligt at optage pr. husstand/adresse. For at optage et lån hos Ferratum kræves det derudover, at du bruger dit eget mobilnummer og email for at kunne gennemføre selve låneansøgningen. 

 

 

 

 

 

 

Hvad kan du bruge din Kredit til?

Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge din Kredit til - Ferratum blander sig på ingen måde i dette. Om du bruger pengene til månedlige udgifter, ubetalte regninger eller en gave til din mormor betyder ikke noget for os. Vi går til gengæld op i at give dig lidt ekstra luft i økonomien, som forhåbentlig kan gøre hverdagen lidt lettere. Med en Kredit får du en kreditramme, som var det en kassekredit, som du kan trække på, når du har brug for det. Det smarte er, at du kun skal betale, når du gøre brug af den. På den måde er det langt mere fleksibelt end med et almindeligt lån. Med Kredit får du også tildelt en lavere rente end ved et almindeligt Mikrolån.

Med en Kredit får du derfor luft i økonomien, og har mulighed for at have noget at trække på, hvis det bliver lidt trangt med pengene i løbet af måneden. Hvor stort et beløb du ønsker at hæve på din kredit, bestemmer du selv. Vi giver dig mulighed for at optage en kredit på op til 20.000 kr. Det eneste vi foretager os på baggrund af din ansøgning til Kredit er en kreditvurdering. Kreditvurderingen bliver foretaget hurtigt og sikkert, og du får i løbet af næsten ingen tid, stillet pengene til rådighed.
Hvis du har behov for, at trække hele din Kredit ud i ét beløb, er dette også en mulighed. Dette gør denne form for lån mere fleksibel at bruge, da den kan tilpasses efter dine behov, i den pågældende måned.
 

Få en Kredit uden at stille sikkerhed 
Med en Kredit hos Ferratum behøver du ikke stille sikkerhed. Dette betyder, at vi ikke tager pant i din ejendom for at kunne tilbyde dig en kredit hos os. Dette gør vores Kredit endnu mere fleksibel og nem at optage for vores kunder. Har du brug for lidt mere info inden du ansøger eller opretter din egen Kredit hos os? Se videoen her, der forklarer Ferratum Kredit på blot 2 minutter.

 

Dine fordele med Ferratum Kredit - opsummeret

  • Du får en mere fleksibel samt billigere låneform, til en lavere rente end et normalt mikrolån.
  • Du betaler en lav ydelse hver måned, i stedet for at betale hele lånet tilbage på én gang. 
  • Du slipper for gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger. Du får et log-in og styrer selv din kredit online.
  • Du betaler kun, når du bruger af din kredit.
  • I vores åbningstid modtager du pengene på kontoen på max. 45 minutter!
  • Ferratum stiller ingen dumme spørgsmål. Gør som tusinder af andre danskere og opret en Kredit hos Ferratum i dag!