Lån let og hurtigt

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

 

Lån let og hurtigt

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån let og hurtigt

Hos Ferratum kan du låne både let og hurtigt, vores låneprocedure er ganske enkel, om du ansøger via din smartphone eller computer. Så snart du har udfyldt ansøgningen og klikket på ’ansøg’ lander din låneansøgning hos os. Efter kort tid giver vi dig svar på, om du kan låne det ønskede beløb eller om der evt. er mulighed for at låne mere. Hos Ferratum er vores motto ’lån let og hurtigt’ – og vi holder hvad vi lover, når vi siger, at det kun tager 1-2 minutter.

Lån let – step by step

Hvis du ønsker at låne hos os, skal du blot vælge Ferratum Kredit.
Du er nu klar til at udfylde dit CPR-nummer, mobilnummer og E-mail og herefter klikker du blot på den gule ’ansøg-knap’ – lettere bliver det ikke at låne penge.

Ferratum Kredit giver som sagt andre muligheder, her kan du ansøge om et lån med:

  • Lav månedlig ydelse
  • Fleksibel kredit op til 20.000 kr.
  • 2 måneders betalingsfrihed

Læs her mere om Ferratum Kredit. Læs her mere om Mikrolån.

Et lån uden spørgsmål og dokumentation 

Hos Ferratum går vi ikke op i, hvad du skal bruge pengene på. Om det er til en ferie, drømmetasken eller huset der trænger til en mindre opgradering, så kan du bruge pengene på lige hvad du ønsker. Derudover behøver du heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket gør det endnu lettere at optage lånet hos os.
En anden fordel er at du ikke behøver at fremlægge diverse dokumenter for at optage et lån hos os. Her bliver du godkendt gennem dit CPR-nummer. Sagen er en anden, hvis du ønsker at låne penge gennem banken, her vil det ofte være nødvendigt at fremlægge en række dokumenter. Disse bruges til at vurdere om du kan låne et givent beløb hos dem. Men hos Ferratum har vi hverken behov for at se månedsbudget, årsopgørelse eller lønsedler, men laver blot et kredittjek på baggrund af dit CPR-nummer, og så kan du efterfølgende godkende beløbet med dit NemID. Husk derfor at have dette klar, hvis du vil låne hos os.

Sørg blot for at du opfylder vores enkle krav, så kan der hurtigt være penge på vej til dig. Du skal bl.a. være fyldt 23 år, have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, og så må du ikke stå opført i hverken RKI eller Debitor registret.

Så det er ikke løgn, når vi siger det er let og hurtigt at låne hos Ferratum. Med et lån hos os får du mulighed for at få lidt luft i økonomien til det du står og har brug for. Det kan eventuelt give dig plads til at kunne forsætte dagligdagen uden at din økonomi vælter sammen om ørene på dig. Det er ikke altid nemt hvis der eventuelt skulle opstå en uforudset udgift, der ikke er penge til på kontoen, i sådanne situationer kan et lån hjælpe med at få situationen under kontrol. Sørg blot for at overvej, hvor lang tid du har brug for til at betale pengene tilbage.

Lån let og hurtigt, men hvornår modtager du pengene?

Når vi siger, at det skal være let og hurtigt at låne hos Ferratum, så vil vi selvfølgelig gøre alt for at leve op til det. Ansøger du inden for vores åbningstid, mellem kl. 8 og 20 på hverdage, modtager du pengene på din NemKonto inden for 45 minutter. Om lørdagen er åbningstiden 10 -17. Ansøgninger, som vi modtager udover disse tidsrum, vil blive behandlet hurtigst muligt, og i disse situationer vil du kunne se lånet senest kl. 9 den efterfølgende hverdag. 

Ferratums motto: Lån let og hurtigt hos os!