Lån til køkken

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån til køkken med Ferratum kredit

Køkkenet er et vigtigt rum i ens hus eller lejlighed. Meget tid bliver brugt her og det er bare sjovest at lave mad, hvis køkkenet er indbydende og i orden. Men det er ikke altid at man har pengene til denne udgift på kontoen, og så er et ’lån til køkken’ måske vejen frem. Med et nyt køkken slipper du for skabslåger der mangler eller skuffer der hænger, du får et køleskab der faktisk kan køle og en bordplade der bliver ren, når man tørrer den af.

Har du behov for nyt køkken eller fornyelse af det gamle, kan det hurtigt blive en større udgift, der kan være svær at finde plads til i månedens budget, især hvis man skal ligge hele beløbet på en gang. Derudover kan det nogle gange være en svær opgave at overbevise banken om at få lov til at låne til et nyt køkken. Banken har mange irriterende spørgsmål og en masse dokumenter der skal udfyldes inden pengene står på din konto, så du kan købe drømmekøkkenet.

Hos Ferratum kan du optage et lån til køkken med vores kredit, så undgår du lang ventetid og nysgerrige spørgsmål – for vi blander os ikke i, hvad pengene går til. Hvis du ansøger inden for vores åbningstid, hverdage mellem kl.8 og kl.20, så kan du have pengene på din konto inden for 45 minutter. Lørdage fra kl. 10-16. Alt du skal gøre, er blot at vælge beløb og derefter udfylde ansøgningen i vores låneboks. Inden du starter, sørg da for at du har dit NemID klar til at godkende lånet og at du overholder vores enkle krav.

Lån til køkken via Ferratum Kredit

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>

Den sidder lige i skabet! 

Hos Ferratum gør vi det nemt for dig at låne. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle stille sikkerhed eller om at skulle udfylde stakkevis af diverse dokumenter. Lån til køkken, ved at udfylde låneboksen og så kan du låne mellem 1.000 og 15.000 kr. med et fast lav månedlig ydelse. Er det første gang du låner kan dit første udtræk maksimum udgøre 50% af din låneramme. Men så snart første afbetaling er betalt til tiden bliver hele beløbet frigivet. Med kredit kan du helt selv styre dit lån online. Vores kredit-løsning giver dig en lavere rente og et mere fleksibelt lån end det du får med vores almindelige mikrolån

På kun få minutter kan ansøgningen være udfyldt, og pengene være på vej til dig. For at låne skal du have dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer, være fyldt 23 år og så må du ikke være registreret i hverken Debitor Registeret eller RKI. Derudover skal du have et åbent mobilnummer og en fungerende e-mail. Er disse krav opfyldt kan du sagtens gå på udkig efter et nyt køkken, til at gøre madlavningen lidt sjovere.

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>