Lån uden dokumentation

Lån uden dokumentation

Hvis du skal låne penge gennem banken er det et krav, at du kan fremvise forskellige former for dokumentation. For eksempel kan banken bede om at få fremvist et månedsbudget, din årsopgørelse og lønsedler. Bankerne beder om dokumentation, fordi de gerne vil sikre sig, at du har mulighed for at betale lånet tilbage. Hos en bank har du derfor ikke mulighed for at optage lån uden dokumentation.

Kan jeg optage lån uden dokumentation hos Ferratum?
Hos Ferratum vil vi selvfølgelig også gerne have, at du kan betale de penge, du låner tilbage. Forskellen på os og en bank er imidlertid, at vi ikke blander os i, hvad du bruger pengene på. Og vi kræver heller ikke, at du kan fremvise dokument som fx lønsedler eller årsopgørelse. Det eneste som vi kræver, er at du er mindst 23 år, har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse i Danmark. Når du har indsendt din låneansøgning vil vi foretage en individuel kreditvurdering, som tager udgangspunkt i de oplysninger som du har angivet samt informationer fra Debitor Registret og Experians RKI-register. Hvis du står angivet i RKI eller Debitor Registret kan vi desværre ikke tilbyde dig et lån uden dokumentation.

 

Er du blevet klogere på lån uden dokumentation?
Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvad et lån uden dokumentation er.

Har du behov for at låne penge til det, du lige står og mangler? Så tilbyder Ferratum Mikrolån fra 500 kr. til 6000 kr. Optag mikrolån allerede i dag>>

Hvis du gerne vil låne mere end 6000 kr. har du mulighed for at låne op til 15.000 kr. gennem Ferratum Kredit

 

Forsiden>>